A kosarad üres.

Próbáld ki a

Vásárlói útmutató

1. Válaszd ki a terméket, majd kattints a mellette lévő 'Megrendelem' linkre. Ezzel a termék a bevásárlókosaradba kerül.

2. Miután a terméket a kosaradba tetted, a bevásárlókosár oldalra kerül. Ha szeretnél tovább böngészni termékeink között, és újabbakat megrendelni, kattints a 'Vissza a termékek böngészéséhez' gombra.

A bevásárlókosárba helyezett termékek ott maradnak, amíg megrendeled vagy törlöd azokat, így könnyen visszatérhetsz termékeink böngészéséhez és rendelhetsz meg újakat, a 'Bevásárlókosár' linken keresztül bármelyik oldalról visszatérhetsz.

3. A bevásárlókosár oldalon leellenőrizheted, milyen termékek vannak a kosaradban. Amennyiben valamelyiket el szeretnéd távolítani, kattints a mellette lévő 'Törlés' linkre.

4. Ha mindent rendben találsz, és már nem szeretnél további termékeket a kosaradba tenni, akkor kattints a 'Rendelés befejezése - szállítási adatok megadása' gombra.

5. Ezt követően is van lehetőséged, hogy további termékeket rendelj meg, közvetlenül a bevásárlókosár oldalról, sőt, ezeket a termékeket akciós áron kapod meg, de csak abban az esetben, ha az eredetileg megrendelt termékeket továbbra is kéred. Ezen termékek megrendeléséhez egyszerűen kattints a mellettük található 'Hozzáadás a rendeléshez' linkre.

6. Ha mindennel kész vagy, kattints a 'Rendelés befejezése - szállítási adatok megadása' gombra.

7. Így a rendelési folyamat második szakaszába lép, amikor meg kell adnod a rendelési adatokat, majd kattints a 'Rendelés befejezése most' gombra.

Amennyiben korábban már rendeltél terméket erről az oldalról, és bejelölted az 'Emlékezz rám' mezőt, a szállítási adatok automatikusan ki lesznek töltve. Ellenőrizd azokat, majd ha mindent rendben találsz, a 'Rendelés befejezése most' gombbal jóváhagyhatod azokat.

A rendelés megtörtént

8. Kapsz tőlünk egy e-mail üzenetet, amelyben visszaigazoljuk a rendelésed, valamint tartalmazza a regisztrációs adatokat, amelyek a jövőben megkönnyítik neked a vásárlást, és megtekintheted függőben lévő és már teljesített rendeléseidet. Telefonon is megkeresünk, amelyben tájékoztatunk a szállítási idővel kapcsolatban, valamint esetleges kérdéseidre is szívesen válaszolunk.

9. A megrendelt terméket a lehető legrövidebb időn belül szállítjuk.

Amennyiben további információra van szükséged a megrendelés során, kérünk, lépjen kapcsolatba velünk, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 452 51 99 telefonszámon.