A kosarad üres.

Próbáld ki a

Termékjellemzők és előnyök

Még jobb belső, még jobb külső

Szeretnél egy gyakorlatilag elpusztíthatatlan edényt? Egy olyat, amelyik hosszú éveken át hűséges társként szolgálja a családi étkezéseket? Amelyik biztonságos, alkalmas minden főzőlapra, beleértve az indukciós főzőlapokat is, és ami egyszerre hagyományos és modern? Akkor a Delimano Stone Legend CopperLUX új generációs edénykészletét keresed.

Az új Delimano Stone Legend termékcsalád tagjait valódi rézrészecskékkel újítottuk meg. Az összes anyag közül a réz rendelkezik a legjobb hővezető képességgel, rendkívül jól vezeti az elektromosságot, és kitűnőek a hőátadó tulajdonságai is. Ezért a Stone Legend CopperLUX edényekkel garantáltan gyorsabban és kevesebb energiával lehet főzni.

Edényeink felépítése

  1. Első réteg zománcozott acél
  2. Második réteg színes zománcozott acél
  3. Kiváló minőségű acél
  4. Az első belső réteg zománcozott acél
  5. A második belső réteg zománcozott acél
  6. Első réteg Quantanium® tapadásmentes bevonat
  7. Második réteg Quantanium® tapadásmentes bevonat rézzel és valódi kőszemcsékkel
  8. Harmadik réteg Quantanium® tapadásmentes bevonat
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

A Stone Legend CopperLUX tulajdonságai

  • Indukciós főzőlap

  • Elektromos főzőlap

  • Kerámia főzőlap

  • Gáz főzőlap

  • Egy csepp olaj

  • Energiatakarékos

  • Környezetbarát

  • Könnyen tisztítható

  • Mosogatógépben tisztítható

  • Nem tapad

  • Gyorsan elkészülő és egészséges fogások

  • Hosszú távú használat

  • Spanyolországban tervezve

Ez a különleges főzőedény nem igényel speciális kezelést

A zománc ellenáll a korróziónak, nem fog elrozsdásodni. Egyszerűen fogalmazva: Ön egészséges ételeket készíthet gyorsabban és biztonságosabban olyan edényekben, amelyek gyakorlatilag évekkel később is olyanok, mint a vásárlás napján. És ez igaz a rézszínű külső felületre is. A Delimano Stone Legend CopperLUX külseje éveken keresztül igényes, professzionális és elegáns marad, a 840 °C-on égetett zománc pedig hosszú ideig megőrzi ragyogó színét.

A rézről közismert, hogy az egyik legjobb hővezető anyag. A kettő kombinációjából megszületett egy tökéletes bevonat, ami egyrészt tapadásmentes, másrészt kiválóan vezeti és adja le a hőt. A kőszemcsék tárolják a meleget, és biztosítják a fokozatos hőleadást, így az étel a hagyományos, kövön készült fogásokra emlékeztet, hiszen megőrzi természetes nedvességtartalmát, a vitaminokat és az ízeket. Még több íz, még jobb íz!