Vegetáriánus lasagne
- Hozzávalók:
-
- 400 g spenót
- 140 fenyőmag
- 500 g ricotta
- 200 g reszelt parmezán
- Bors
- Csipetnyi szerecsendió
- Tojás
- 500 g gomba
- Só
- 2 kanál paradicsompüré
- Lasagne tészta
- Ricotta Gomba
- Paradicsom
- Mozzarella
- Elkészítés:
-
Íncsiklandó vegetáriánus lasagne!
Turmixold össze a spenótót, fenyőmagot, majd keverd el a ricottával a reszelt parmezánnal, sóval és borssal, egy csipetnyi szerecsendióval, és egy tojással.
A gombát pirítsd meg egy csipetnyi sóval, rakd félre.
A CopperLUX szeletsütőt kend végig paradicsom pürével, majd rétegenként helyezd rá a lasagne tésztát, pirított gombát és a már kész spenótos ricottát.
A tetejét ne felejtsd el megszórni egy adag mozzarellával és süsd meg jól 200°C-on 30 percig.
Jó étvágyat!
Készítsd el saját >CopperLUX edényedben<