A kosarad üres.

Próbáld ki a

Vegetáriánus lasagne

Hozzávalók:
  • 400 g spenót
  • 140 fenyőmag
  • 500 g ricotta
  • 200 g reszelt parmezán
  • Bors
  • Csipetnyi szerecsendió
  • Tojás
  • 500 g gomba
  • 2 kanál paradicsompüré
  • Lasagne tészta
  • Ricotta Gomba
  • Paradicsom
  • Mozzarella
Elkészítés:

Íncsiklandó vegetáriánus lasagne! 

Turmixold össze a spenótót, fenyőmagot, majd keverd el a ricottával a reszelt parmezánnal, sóval és borssal, egy csipetnyi szerecsendióval, és egy tojással.

A gombát pirítsd meg egy csipetnyi sóval, rakd félre.

A CopperLUX szeletsütőt kend végig paradicsom pürével, majd rétegenként helyezd rá a lasagne tésztát, pirított gombát és a már kész spenótos ricottát.

A tetejét ne felejtsd el megszórni egy adag mozzarellával és süsd meg jól 200°C-on 30 percig. 

Jó étvágyat! 

Készítsd el saját >CopperLUX edényedben<

 

Szerző : Delimano