Uborkaleves
- Hozzávalók:
-
- 3 kisebb kígyóuborka meghámozva és felkockázva
- kis feldarabolt vörös hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál lime-lé
- Ízlés szerint só
- ízlés szerint fekete bors
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 csésze natúr kókusztej
- 2 csésze zöldségleves
- Elkészítés:
-
Az uborka hidratál és méregtelenít, tele van vitaminnal, ráadásul levesnek is kitűnő! Adjon hozzá egy kis aprított hagymát, fokhagymát, lime-ot, és már kanalazhatja is a forró, savanykás levest - ami hét perc alatt készült el. Vagy hűtse le,és fogyassza hidegen, amikor csak jólesik.
Illatos, krémes, és könnyű elkészíteni. Próbálja ki még ma, és írja meg nekünk, hogy ízlett-e.