A kosarad üres.

Próbáld ki a

Uborkaleves

Hozzávalók:
  • 3 kisebb kígyóuborka meghámozva és felkockázva
  • kis feldarabolt vörös hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál lime-lé
  • Ízlés szerint só
  • ízlés szerint fekete bors
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 csésze natúr kókusztej
  • 2 csésze zöldségleves
Elkészítés:

Az uborka hidratál és méregtelenít, tele van vitaminnal, ráadásul levesnek is kitűnő! Adjon hozzá egy kis aprított hagymát, fokhagymát, lime-ot, és már kanalazhatja is a forró, savanykás levest - ami hét perc alatt készült el. Vagy hűtse le,és fogyassza hidegen, amikor csak jólesik.

Illatos, krémes, és könnyű elkészíteni. Próbálja ki még ma, és írja meg nekünk, hogy ízlett-e.

Szerző : Nutriliving