A kosarad üres.

Próbáld ki a

Trópusi bazsalikomos ananász-shake

Hozzávalók:
  • 4 csésze fagyasztott, feldarabolt, natúr ananász
  • 5 friss bazsalikomlevél
  • 1 ½ csésze natúr, vaníliás mandulatej
  • (ha nincs fagyasztott ananász) 5 db jégkocka
Elkészítés:

A frissen szedett bazsalikom illata egy olasz konyhába repít minket, ahol épp kivették a pizzát a sütőből, kész a friss caprese saláta, meg a többi finomság. Mi lenne, ha kicsit körülnéznénk a szigeten? Ha hiszi, ha nem, a bazsalikom jól passzol a gyümölcsökhöz, főleg az édes és szaftos ananászhoz!

Talán elsőre furcsán hangzik az ananász-bazsalikom párosítás, de tényleg működik! A receptben keveredik az ananász trópusi ízvilága az illatos bazsalikomlevelekkel, és egy üdítő, antioxidánsokban gazdag finomság lesz belőlük! Ez az édes és frissítő ital elrepíti Önt egy meleg, pihentető, trópusi partra.

Elkészítés

  • Tegyen minden hozzávalót a Nutribullet keverőpohárba, és turmixolja 30 másodpercig, vagy amíg krémes lesz.
  • Kínálja egy kis friss bazsalikomággal és néhány ananászdarabkával.

TIPP: Adjon hozzá két adag természetes, kalóriaszegény édesítőszert vagy más édesítőt, hogy még finomabb legyen.

Szerző : Nutriliving