Tészta egytálétel tenger gyümölcseivel
- Hozzávalók:
-
- 1 csomag tenger gyümölcsei mix,
- 2 doboz Alpro rizs főzőkrém,
- 1 fej vöröshagyma,
- ízlés szerint: himalája só, bors, petrezselyem (szárított), 1 friss lime-ból facsart leve,
- 1 evőkanál kókuszzsír,
- 20 dkg házi készítésű kölestészta (szélesmetélt)
- Elkészítés:
-
A tésztát 4-7 perc alatt a kívánt állagúra megfőzzük.
A hagymát megpucoljuk, félbevágjuk, majd felszeleteljük. A Delimano CopperLUX serpenyőjében a kókuszzsíron megdinszteljük a hagymát és a lecsöpögtetett tenger gyümölcseit. Fűszerezzük és kb. 10 percig kevergetjük közepes hőfokon, majd hozzáadjuk a főzőkrémet, rottyantunk rajta egyet, és levesszük a tűzről. Rácsepegtetjük a lime levét (érdemes azért félúton megkóstolni, mert nem minden lime egyforma nagyságú, és nehogy savanykás legyen), és már tálalható is!