A kosarad üres.

Próbáld ki a

Lazacburger

Hozzávalók:
  • 1/2 kilogramm 
  • lazacfilé
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál  dijoni mustár
  • 1 evőkanál
  • majonéz
  • 1 evőkanál citromlé
  • ¼ teáskanál
  • Fekete bors
  • ⅛ teáskanál Cayenne-bors
  • ¼ teáskanál tengeri só
  • 1 csésze
  • panko morzsa
Elkészítés:

Ez az egyszerűen elkészíthető lazacburger annyira tökéletes, hogy nem is akarsz majd mást enni. Az elkészítéséhez először is egy szálkamentes, bőr nélküli lazacfilére lesz szükséged. Ez nagyon fontos. Egyszer majdnem megvettem egy bőrős lazacfilét, ami sok gondot okozott volna. Vágd négy részre a halfilét, egy negyedet tegyél félre a Nutribullethez. Össze fogod majd turmixolni a többi összetevővel, hogy ez ízletes pasztát kapj, ami segít összetartani a burgereket.

A tányérra kerülő finom lazacburger után mindenki megnyalja mind a tíz ujját. Tálald teljes kiőrlésű zsemlében friss rukkolával, tartármártással és savanyúsággal.

Szerző : Nutriliving