A kosarad üres.

Próbáld ki a

Lazac-steak

Hozzávalók:
  • 1 citrom
  • 4 gerezd zúzott fokhagyma
  • 1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
  • 4 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • Só és bors
  • 4 lazacfilé
  • 2 citrom
Elkészítés:

Melegítse elő a sütőt 190°C-ra. Kevés zsiradékkal kenje ki a CopperLUX szögletes tepsit, vagy bélelje ki alufóliával. Egy kis tálban alaposan keverje össze a zúzott fokhagymát, a petrezselymet és az olívaolajat. Fektesse a lazacfiléket a CooperLUX szögletes tepsibe, és locsolja meg a fokhagymás-petrezselymes öntettel. Szórja meg sóval és borssal. Süsse a lazacot kb. 20 percig.

Közben csavarja ki az egyik citrom levét. Locsolja meg a lazacfiléket 2 evőkanál citromlével. A többi citromot szeletelje föl, és tálalja a lazacok mellé.

Szerző : CopperLUX receptkönyv