A kosarad üres.

Próbáld ki a

Krémes zellerleves

Hozzávalók:
  • 1 ½ csésze zeller
  • ¼ csésze kesudió
  • fél  gerezd fokhagyma
  • ½ csésze víz
  • ½ teáskanál tengeri só
  •  ½  teáskanál bors (fekete és fehér)
Elkészítés:

Ki mondta, hogy levest csak télen lehet enni? Ez a gyorsan és könnyen elkészíthető, krémes leves csak pár alapanyagot igényel, és Ön pompás vacsorát tehet vele az asztalra. De ez még nem minden. A zeller rengeteg antioxidánst tartalmaz, segíti az emésztést, jót tesz az ereknek, így nem csak az ízlelőbimbókat, hanem a testet is felvidítja.

Melegen szeretné fogyasztani? Hagyja ki a hűtés fázisát, és tálalja rögtön turmixolás után.

Elkészítése:

 

  • Tegyen minden hozzávalót a NutriBullet Rx leveskészítő tartályba, és turmixolja 7 percen keresztül a melegítő programon.

  • Tegye a hűtőszekrénybe 1-2 órára, ha egy hideg, nyári levest szeretne tálalni, vagy fogyassza forrón, és öntse a tányérokba egyenesen a Nutribullet tartályából.

  • Díszítse szeletelt zellerrel, korianderrel és avokádószeletekkel.

  • Víz helyett használjon szárnyas- vagy zöldségalaplevet, hogy levese még ízletesebb legyen.

Szerző : Nutriliving