Krémes zellerleves
- Hozzávalók:
-
- 1 ½ csésze zeller
- ¼ csésze kesudió
- fél gerezd fokhagyma
- ½ csésze víz
- ½ teáskanál tengeri só
- ½ teáskanál bors (fekete és fehér)
- Elkészítés:
-
Ki mondta, hogy levest csak télen lehet enni? Ez a gyorsan és könnyen elkészíthető, krémes leves csak pár alapanyagot igényel, és Ön pompás vacsorát tehet vele az asztalra. De ez még nem minden. A zeller rengeteg antioxidánst tartalmaz, segíti az emésztést, jót tesz az ereknek, így nem csak az ízlelőbimbókat, hanem a testet is felvidítja.
Melegen szeretné fogyasztani? Hagyja ki a hűtés fázisát, és tálalja rögtön turmixolás után.
Elkészítése:
-
Tegyen minden hozzávalót a NutriBullet Rx leveskészítő tartályba, és turmixolja 7 percen keresztül a melegítő programon.
-
Tegye a hűtőszekrénybe 1-2 órára, ha egy hideg, nyári levest szeretne tálalni, vagy fogyassza forrón, és öntse a tányérokba egyenesen a Nutribullet tartályából.
-
Díszítse szeletelt zellerrel, korianderrel és avokádószeletekkel.
-
Víz helyett használjon szárnyas- vagy zöldségalaplevet, hogy levese még ízletesebb legyen.
-