A kosarad üres.

Próbáld ki a

Krémes articsókaleves

Hozzávalók:
  • 2 ½ csésze mélyhűtött articsókaszív kiolvasztva
  • Citrom
  • 4 gerezd zúzott fokhagyma
  • 1 evőkanál petrezselyem
  • ¼ teáskanál tengeri só
  • ½ teáskanál
  • Fekete bors
  • 4 evőkanál
  • vaj
  • ¾ csésze
  • tejszín
  • 1 csésze víz
  • Néhány csésze
  • csirkealaplé
Elkészítés:

Itt az articsókaszezon!

A múlt havi nyaralásom alatt az életem legfinomabb articsókalevesét ettem egy étteremben. Annyira ízlett, hogy muszáj volt otthon is megcsinálom. Ehhez a recepthez mélyhűtött articsókaszivet használtam konzerv helyett, mert a leves így egészségesebb és kevesebb nátriumot tartalmaz. Pürésítés előtt ne felejtsd el kiolvasztani az articsókát. Ha több folyadékra van szükséged, adj hozzá több alaplevet a turmixolás közben.

 

Tedd a hozzávalókat Nutribullet készülékedbe és már kezdődhet is a méregtelenítés!

Szerző : Nutriliving