Hideg uborkás avokádóleves
- Hozzávalók:
-
- 2 szeletelt kígyóuborka
- 1 avokádó
- 1 durvára darabolt újhagyma
- 2 evőkanál lime lé
- ½ kiskanál só
- ½ teáskanál fekete bors
- ½ csésze víz vagy zöldséglé
- Elkészítés:
-
Nem csak a meleg levesek finomak! Ez az egyszerű, de laktató uborkás avokádóleves tökéletes választás, amikor az esték kezdenek hidegebbek lenni, és a hőmérséklet csökken.
Az egyik leghidratálóbb és legfrissítőbb zöldségünk az uborka, ami ráadásul rendkívül jót tesz bőrünknek is. Az avokádó egészséges, egyszeresen telítetlen zsírsavakat ad a leveshez, amelyek támogatják a szív és az agy megfelelő működését. Ez a zöld gyümölcs ráadásul krémessé teszi ezt a levest, ami egy salátával vagy egy finom körettel gyors vacsoraként is megállja a helyét.
Elkészítése
- Tegyen bele minden hozzávalót a NutriBullet RX leveskészítő tartályba, és turmixolja 7 percen keresztül a melegítő programon.
- Öntse tányérba, díszítse egy szelet avokádóval vagy apróra vágott újhagymával és frissen őrölt borssal.
- Egészségére!
Kiemelt ajánlatok
-
Nutribullet® XXL giga szett
37 999 Ft36 099 Ft Club5* árClub5* tagok megtakarítása 1 900 Ft ennél a terméknél.