A kosarad üres.

Próbáld ki a

Hideg uborkás avokádóleves

Hozzávalók:
  • 2 szeletelt kígyóuborka
  • 1 avokádó
  • 1 durvára darabolt újhagyma
  • 2 evőkanál lime lé
  • ½ kiskanál só
  • ½ teáskanál fekete bors
  • ½ csésze víz vagy zöldséglé
Elkészítés:

Nem csak a meleg levesek finomak! Ez az egyszerű, de laktató uborkás avokádóleves tökéletes választás, amikor az esték kezdenek hidegebbek lenni, és a hőmérséklet csökken.

Az egyik leghidratálóbb és legfrissítőbb zöldségünk az uborka, ami ráadásul rendkívül jót tesz bőrünknek is. Az avokádó egészséges, egyszeresen telítetlen zsírsavakat ad a leveshez, amelyek támogatják a szív és az agy megfelelő működését. Ez a zöld gyümölcs ráadásul krémessé teszi ezt a levest, ami egy salátával vagy egy finom körettel gyors vacsoraként is megállja a helyét.

Elkészítése

  • Tegyen bele minden hozzávalót a NutriBullet RX leveskészítő tartályba, és turmixolja 7 percen keresztül a melegítő programon.
  • Öntse tányérba, díszítse egy szelet avokádóval vagy apróra vágott újhagymával és frissen őrölt borssal.
  • Egészségére! 

Szerző : Nutriliving