A kosarad üres.

Próbáld ki a

Gazpacho

Hozzávalók:
  • 3 csésze paradicsomlé
  • ⅓ csésze vörösbor ecet
  • ¼ csésze olívaolaj
  • 1 kis kígyóuborka
  • 2 nagy paradicsom
  • ⅓ csésze aprított vöröshagyma
  • ½ kaliforniai paprika
  • ¼ teáskanál tengeri só
  • ¼ teáskanál bors (fekete és fehér)
Elkészítés:

A gazpacho egy bármikor fogyasztható, fenségesen finom étel.

Éjjel-nappal, télen-nyáron szezonja van, és rendkívül könnyen elkészíthető. Nagyon népszerű Spanyolországban és Portugáliában, eredete pedig a Római Birodalomig vezethető vissza. Gyakran fogyasztják fokhagymás pirítóssal. Ne késlekedjen, próbálja ki! Akár evett már, akár ez lesz az első alkalom, egészen biztosan inspirálóan hat majd Önre, mert megmutatja, hogy egy egészséges étel is lehet ízletes.

Elkészítése:

  • Tegyen minden összetevőt a Nutribulletbe, és keverje 30 másodpercig, vagy amíg krémes lesz. 
  • Fogyassza egészséggel!

Szerző : Nutriliving