A kosarad üres.

Próbáld ki a

Fűszeres csicseriborsó leves

Hozzávalók:
  • 400 gr konzerv csicseriborsó leöblítve, lecsepegtetve
  • ¼ csésze koriander
  • ½ kis fejfelnegyedelt hagyma
  • 1 nagy paradicsom
  • ¼ teáskanál
  • Garam masala
  • ¼ teáskanál őrölt gyömbér
  • 1 teáskanál
  • olasz fűszerkeverék
  • 1 csészezöldségleves
  • 1 ½ csésze natúr mandulatej
Elkészítés:

Egy laktató és lélekmelegítő leves? Nincs is jobb annál, mint friss alapanyagokból főzni szívvel és lélekkel - főleg, ha alig van rá ideje. A minőséget és az ízeket akkor se áldozza fel, ha szorít az idő! Inkább próbálja ki ezt a nagyszerű receptet, amiben találkozik egymással a rostdús csicseriborsó, ami szabályozza a vérnyomást, könnyen emészthető, és a szívbarát likopinokat tartalmazó paradicsom. Tegyen bele néhány fűszert az antioxidánsok és az ízek kedvéért, és már el is készült a szívét-lelkét tápláló leves. Kell ennél jobb?

Szerző : Nutriliving