A kosarad üres.

Próbáld ki a

Csokoládés macaturmix

Hozzávalók:
  • 1 csésze spenót
  • ½ fagyasztott banán
  • ½ csésze mangó
  • 1 teáskanál macapor
  • 1 evőkanál kakaó
  • 1 evőkanál zúzott kakaóbab
  • 1 evőkanál mandulavaj
  • ½ teáskanál őrölt ceyloni fahéj
  • 1 ½ csésze mandulatej
Elkészítés:

Sokak kedvenc édessége most telis tele van egészségbarát antioxidánsokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

Az ősi, maja kultúra örökségeként a kakaót, a csokoládé legtisztább, legtermészetesebb forrását évszázadok óta használjuk. A tej- és vegyszermentes kakaónak magas az antioxidáns és ásványi anyag tartalma, amiről kimutatták, hogy csökkenti a szívinfarktus kockázatát, erősíti az immunrendszert, de még a memóriára is jól hatással van. A macát is a perui őslakosok termesztették először, miután felismerték gyógyító tulajdonságait.

Kóstolja meg hogyan harmonizálnak ebben a csábító, csokis turmixban, ami nem mellesleg az egészségét is védi! 

Elkészítése:

  • Tegyen minden összetevőt a Nutribulletbe, és keverje 30 másodpercig, vagy amíg krémes lesz. 
  • Fogyassza egészséggel!

Szerző : Nutriliving