Csirkecomb pirított zöldségekkel
- Hozzávalók:
-
- 2 csirke felsőcomb
- 2 csirke alsócomb
- Egy maréknyi gomba
- Egy maréknyi koktélparadicsom
- Cukkini
- 1-2 szem burgonya
- Egy csipetnyi pirospaprika
- Só és bors
- Elkészítés:
-
Öblítse le, majd alaposan törölje szárazra a combokat. Sózza és borsozza meg a húsok bőrös oldalát. Közepes hőmérsékleten melegítsen fel néhány csepp olajat a CopperLUX serpenyőben. Fektesse a húsokat a tepsibe bőrös részükkel lefelé. Fűszerezze meg a húsok tetejét. Fedő nélkül süsse 30 percig. A csirkebőr fokozatosan aranybarna lesz, és a zsírja kiolvad. 30-35 perc elteltével óvatosan fordítsa meg a combokat. 10 perc elteltével adja hozzá a koktélparadicsomokat, az apró kockákra vágott cukkinit és a gombát. Szórjon rá csipetnyi pirospaprikát. Főzze készre, 30 percet számoljon a csirkére, 15-20 percet pedig a zöldségekre. A serpenyő egyik szélén süsse meg a negyedbe vágott burgonyákat.