A kosarad üres.

Próbáld ki a

Céklás-vad áfonyás meglepetés

Hozzávalók:
  • 1 marék római saláta
  • ½ cékla
  • ½ csésze mélyhűtött vad áfonya
  • ¼ uborka
  • ½ alma
  • ½ teáskanál fahéj
  • 1 ½ csésze kókuszvíz
Elkészítés:

Ne hagyja, hogy a turmix színe eltántorítsa! Ez a sötétlila vitaminbomba tele van rostdús almával és lédús uborkával, íze pedig különleges meglepetésként kényezteti Önt.

Az immunerősítő C-vitaminban és antioxidánsokban gazdag cékla egy zöldségformájú erőmű, ami a kardiovaszkuláris rendszert is egészségesebbé teszi. Az áfonya egy nagyon finom, alacsony glikémiás indexű bogyós gyümölcs, ami a magas koleszterinszint csökkentése révén segít megelőzni a szívbetegségeket.

Ez az ital a cékla és az áfonya kombinációjának köszönhetően az ízlelőbimbókat és a testet is felvidítja.

Elkészítése:

  • Tegyen minden összetevőt a Nutribulletbe, és keverje 30 másodpercig, vagy amíg krémes lesz. 
  • Fogyassza egészséggel!

Szerző : Nutriliving