A kosarad üres.

Próbáld ki a

A legomlósabb almás pite

Hozzávalók:
  • 300 g mandulaliszt
  • 65 g kókuszvirágcukor
  • 1 ek szódabikarbóna
  • 250 g kókuszvaj
  • 250 g chia mag
  • 2 ek fahéj
  • 1 tk őrölt gyömbér
  • 1 tk őrölt szegfűszeg
  • 1 citromlé
Elkészítés:

 Melegítsd elő a sütőt 190°C-ra.

Keverd el a mandulalisztet a kókuszvirágcukorral, szódabikarbónával és a sóval.

A kókuszvajat olvaszd fel, majd add hozzá a lisztkeverékhez a chia maggal és gyúrd össze. 

Süsd 190°C-on 20 percig. 

 Az alma szeleteket forgasd át fahéjban, őrölt gyömbérben, őrölt szegfűszegben és egy citrom levében, majd rétegezd a kész tésztán és süsd még 20 percig!

Jó étvágyat!

Készítsd el saját >CopperLUX edényedben<

Szerző : Delimano