A legomlósabb almás pite
- Hozzávalók:
-
- 300 g mandulaliszt
- 65 g kókuszvirágcukor
- 1 ek szódabikarbóna
- SÓ
- 250 g kókuszvaj
- 250 g chia mag
- 2 ek fahéj
- 1 tk őrölt gyömbér
- 1 tk őrölt szegfűszeg
- 1 citromlé
- Elkészítés:
-
Melegítsd elő a sütőt 190°C-ra.
Keverd el a mandulalisztet a kókuszvirágcukorral, szódabikarbónával és a sóval.
A kókuszvajat olvaszd fel, majd add hozzá a lisztkeverékhez a chia maggal és gyúrd össze.
Süsd 190°C-on 20 percig.
Az alma szeleteket forgasd át fahéjban, őrölt gyömbérben, őrölt szegfűszegben és egy citrom levében, majd rétegezd a kész tésztán és süsd még 20 percig!
Jó étvágyat!
Készítsd el saját >CopperLUX edényedben<