A kosarad üres.

Próbáld ki a

5 perces zöldsaláta sült sajttal

Elkészítési idő:

20

Hozzávalók:
  • 1 evőkanál méz
  • fél fej jégsaláta
  • 1 maréknyi madársaláta
  • 1 db citrom leve
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál Erős Pista
  • 5 dkg feta vagy krémfehér sajt
  • 3 szelet rántani való sajt
Elkészítés:

A salátákat megmossuk, lecsepegtetjük. A jégsalátát összevágjuk és egy tálba tesszük a madársalátával együtt.

A fokhagymát összenyomjuk, és alaposan elkeverjük a citrom levével, a mézzel és az Erős Pistával, majd a salátára öntjük. A salátát az öntettel óvatosan összeforgatjuk. A felkockázott fetát is a salátára tesszük.

A sajtszeletek mindkét oldalát a felforrósított olajon kb. 1-1 percig sütjük. Delimano serpenyőben olaj nélkül készíthetjük, nem ragad le.

A sült sajtszeleteket a fentiek szerint elkészített salátával fogyasztjuk. Gyors, egyszerű, nem hizlal és nagyon finom!

Szerző : Kovács Zsuzsanna