A kosarad üres.

Próbáld ki a

NUTRIBULLET™

Változtasd meg az életmódod, válaszd Rubint Réka kedvencét!

Kezdd a reggeleket frissítő turmixokkal, lepd meg barátaidat a legfinomabb mártogatosókkal, vagy készíts pillanatok alatt palacsintatésztát a szupererős Nutribulletben™, amihez most ajándékba egy 9 999 Ft értékű Nicer Dicer Quick szeletelőt is adunk!

 • Nutribullet™ receptek

  Legyen akár reggeli, ebéd vagy vacsora, bármely étkezést tökéletesen kiegészít egy tápláló és egészséges turmix, melyet pár másodperc alatt el tudunk készíteni.

  Tovább  
 • Videóreceptek a Nutribullethez

  Nézze meg érdekes és izgalmas, részletes videóreceptjeinket, és tudja meg hogyan készülnek a legcsodásabb nutriblastok lépésről-lépésre.

  Tovább  

Rubint Réka

Fitneszedzőként rendkívül fontos számomra a helyes táplálkozás. A Nutribullet turmixgéppel gyorsan és egyszerűen tudunk változatos italokat készíteni, melyek napi fogyasztása az egészséges életmód mellett színt visz mindenki konyhájába. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne egészségesen és változatosan táplálkozni.

 • Nutribullet™ cikkek

  Az eredményes életmódváltás és az egészségesebb élet első lépése, hogy tudja, mit miért csinál, hogy elérje a várt eredményt. Érdekes és izgalmas cikkeink ehhez nyújtanak segítséget.

  Tovább  
 • Nutribullet™ eredetiség

  Az eredeti terméket teljes körű garanciával csak nálunk vásárolhatja meg, kerülje a kétes eredetű hamisítványokat. Tudjon meg többet!

  Tovább