5 AZ 1-BEN VÁKUUMOS 
TURMIXGÉP

A Delimano MultiFresh egy olyan különleges tápanyagkinyerő és -őrző készülék, amely az oxidáció megakadályozására vákuumot használ, hogy a turmixok, italok, levesek, szószok tápanyagait, ízét és aromáját megőrizze.

Funkciók

 • Vákuumos turmixgép
 • Daráló
 • Vákuumozógép
 • "Pulzus" funkció
 • Levesfőző

Vákuumos turmixgép

Az erőteljes vákuum funkció akár 40Kpa szívóerővel képes eltávolítani az oxidációt elősegítő levegőt. A 800W teljesítményű motor pedig akár 25.000 fordulat/percen turmixolhat.

Daráló

Kávé, cukor, dió, mandula és más finomságok őrlésére is alkalmas. Ebben nagy segítséget nyújt a 25.000 fordulat/percre képes motor. Az őrlő funkció a motoros talapzattal együtt használható.

Vákuumozógép

A vákuumozógép képes akár a 40Kpa szívóerőre, ezáltal a levegő kinyerésével, az elkészített étel vákuumzsákban vagy vákuumdobozban ízét, állagát, vitamintartalmát hosszabb ideig megőrzi.

"Pulzus" funkció

Egy krémesebb, könnyebben keverhetőbb állagért! A legkiválóbb választás őrlésre, turmixolásra, jégkása- és hideg italok készítésére.

Levesfőző

Készítés ízletes, egészségesen tartalmas leveseket, akár kevesebb, mint 20 perc alatt. A főzőkehely pillanatok alatt, akár 70°C-ot is, ami a tökéletes főzési hőmérséklet, a vitaminok és ásványi anyagok megőrzéséhez.* *Ez a hőmérséklet szinte bármilyen zöldség megfőzéséhez elegendő.

Te melyik smoothie-t választanád?

A Delimano MultriFresh 5 az 1-ben vákuumos turmixgéppel készült smoothie 74%-al több A, C és E vitamint tartalmazhat, mint más készülékekben előállított.

A másnapra szánt, előre elkészített smoothie a Delimano MultriFresh vákuumos turmixgép reggelre több vitamint őrizhet meg vákuumozó funkciójának köszönhetően.

Normál turmixolás

Vákuumozó turmixolás

Nincs
erjedés
Nincs
oxidáció
Nincs
rost leülepedés
 • 38%-al több A vitamin*
 • 27%-al több B vitamin*
 • 114%-al több C vitamin*
*Összehasonlítva más, nem vákuumos turmixgépekkel.

A Multifresh 5 az 1-ben vákuumozó turmixgép készlet tartalma:

 1. 800W teljesítményű motoros talapzat
 2. 1,2 l-es fűthető leveses kehely
 3. 700 ml-es turmixpohár - turmixoláshoz és vákuumturmixoláshoz
 4. 6 szárnyú rozsdamentes acélpenge
 5. 200 ml-es kis darálókehely
 6. Vákuumozó kar
 7. Vákuumozó cső
1 2 3 4 5 6 7

Miért olyan különleges a MultiFresh?

Most segítünk egyszerűen összehasonlítani MultiFresh és Nutribullet gépünket, hogy könnyebb legyen a választás. Jól látszik, 5 az 1-ben készülékünk nem csak egy sima turmixgép, sokkal több annál.

 
Termék
Leírás
Teljesítmény
Fordulatszám (fordulat/perc)
Penge
Turmixpohár
Vákuum szelep és kar
Leveses kehely
Beépített főzőbetét
Darálókehely
Vákuumozó cső
Funkciók
Vákuumos turmixolás
Vákuumozás
Főzés
Darálás
Pulzálás
E-book receptkönyv
Ár

A levegő oxidál

A szabadon tárolt étel az oxidáció hatására veszíthet frissességéből, vitamin- és tápanyagtartalmából. Az igazi áttörés viszont a Delimano vákuumos turmixgépével megérkezett!

A motoros talapzathoz csatlakoztatott kehelybe töltsd bele a hozzávalókat, majd válaszd ki a vákuumturmixolás funkciót. Indítsd el a programot egy gombnyomással és már kész is! A MultiFresh vákuumos turmixgép eltávolítja a felesleges levegőt a kehelyből, így a turmixolás levegő nélkül történik.

 • Nincs oxidáció
 • Megőrzött vitamintartalom
 • Eredeti íz
 • Oxidáció
 • Kevesebb vitamintartalom
 • Kevesebb aroma

Tápanyagőrzés vákuumozással

 • 1

  A vákuumozással kezelt étel akár napokig vagy hetekig tovább áll el, mint a műanyagcsomagolásban vagy -dobozokban tárolva.

 • 2

  A vákuumcsomagolásba zárt étel tovább megtarthathatja az ízét, állagát. A különbség szemmel látható lesz.

 • 3

  A vákuumcsomagolás csíra- és légmentesen képes tárolni az ételt, ezzel meggátolva a penészgombák és baktériumok képződését.

Töltsd le e-könyvünket, és nyerj MultiFresh turmixgépet!

Fedezz fel új recepteket és kezdj élni egy egészségesebb életet a MultiFresh 21 napos étrendtervével!

Egyszerű, ízletes és egészséges ételek mind a napi 4 étkezéshez. Töltsd le a több, mint 80 különböző receptet tartalmazó, ingyenesen elérhető receptkönyvünket. Ha május 31-ig letöltöd, részt veszel játékunkban is, ahol egy MultiFresh vákuumos turmixgépet nyerhetsz!

Letöltöm
MultiFresh 5 az 1-ben vákuumos turmixgép

ID: 110047514| SKU: 110047514

5/5 (17)

A forradalmian új Delimano MultiFresh 5 az 1-ben vákuumos turmixgép megelőzi az alapanyagok oxidációját, ezáltal több vitamint és ásványi anyagot őriz meg, így segít megerősíteni immunrendszeredet és megőrizni az egészségedet. 5 az 1-ben, multifunkciós konyhai kisgép: darál és őröl, turmixol, vákuumturmixol, krémlevest főz és vákuumoz.

Hívjon minket: 061-505-6297
49 999 Ft
47 499 Ft Club5* ár
         

MultiFresh kiegészítők

MultiFresh tárolódobozok

Megveszem

MultiFresh vákuumtasakok

Megveszem

MultiFresh vákuumdugó

Megveszem

Kerámia bevonatú edények, fazekak, serpenyők, tepsik és konyhai kiegészítők.

© Studio Moderna 2020

MultiFresh 5 az 1-ben vákuumos turmixgép

ID: 110047514| SKU: 110047514

5/5 (17)

A forradalmian új Delimano MultiFresh 5 az 1-ben vákuumos turmixgép megelőzi az alapanyagok oxidációját, ezáltal több vitamint és ásványi anyagot őriz meg, így segít megerősíteni immunrendszeredet és megőrizni az egészségedet. 5 az 1-ben, multifunkciós konyhai kisgép: darál és őröl, turmixol, vákuumturmixol, krémlevest főz és vákuumoz.

Hívjon minket: 061-505-6297
49 999 Ft
47 499 Ft Club5* ár