A kosarad üres.

Próbáld ki a

GYIK

Általános kérdések

K: Hogyan vehetem fel Önökkel a kapcsolatot?

 • E-mail: Csapatunk várja az Ön kérdéseit és észrevételeit. A nekünk küldött e-mailekre az érkezés sorrendjében válaszolunk, és igyekszünk ezt a leheto leggyorsabban megtenni.
  Írjon e-mailt a Delimano csapatának: support@topshop.hu

  A termékekre, márkákra, sajtómegjelenésekre vonatkozó kérdésekre e-mailben tudunk a leggyorsabban válaszolni.
 • Telefon: Hívjon minket, és mi örömmel válaszolunk kérdéseire és észrevételeire.

  Rendeléseit telefonon is könnyedén leadhatja. Várjuk hívását a következo telefonszámon: 06/1-505-6297 (H-P: 8.00-17.00, Szo-V:9.00-13.00).

K: Van bármilyen elonye az ügyfélfióknak?

Úgy hisszük, van. Ráadásul igen sok!

 • Egy új megrendelésnél Önnek nem kell az adatait ismételten megadnia, így a vásárlás gyorsabb, és lényegesen könnyebbé válik.
 • Elkészítheti kívánságlistáját, és könnyen hozzáadhatja az Önt érdeklo termékeket.
 • Megnézheti e-mail feliratkozásait, amelyeket egyszeru módon meg is szüntethet.
 • Megtekintheti aktuális utalványait és kuponjait, amelyeket beválthat.
 • Mindenkinél hamarabb értesülhet a legjobb akciókról.

K: Honnan tudhatom, hogy a vásárlás biztonságos Önöknél?

Garantáljuk Önnek, hogy a vásárlás folyamatának minden egyes lépése 100%-ig biztonságos. Személyes adatait teljes mértékben megvédjük.

A témával kapcsolatos további információkért kérjük, olvassa el a Biztonságos vásárlás garancia, a Biztonságos vásárlás, az Adatvédelmi nyilatkozat és az Általános vásárlási feltételek menüpontokat.

K: Hogyan írhatok egy termékrol vásárlói véleményt?

Egy termékrol roppant könnyu véleményt beküldeni. Görgessen le az oldalon, és kattintson az "Írja meg nekünk véleményét!" linkre, majd gépelje be a megosztani kívánt visszajelzést.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak az ügyfélfiókba való bejelentkezés után tud véleményt írni. Ha Ön még nem rendelkezik ügyfélfiókkal, kattintson ide, és hozzon létre egyet.

Kérjük, a véleményküldéssel kapcsolatos jogi információkért olvassa el a Felhasználási feltételek menüpontot.

K: Hogyan lájkolhatom a Facebook oldalukat?

Facebook oldalunk lájkolásához kattintson ide. Köszönjük!

K: Hogyan iratkozhatok fel az e-mail listájukra?

Az e-mail listánkra történo feliratkozáshoz kattintson ide. Köszönjük!

K: Hogyan iratkozhatok le az e-mail listákról?

Ha a jövoben nem szeretne tolünk több e-mailt (ajánlatokat, cikkeket, stb.) kapni, kérjük, jelentkezzen be ügyfélfiókjába, kattintson a "Hírleveleim" menüpontra, ahol e-mail feliratkozásait egyszeruen kezelni tudja.

Kérjük, jól gondolja meg, mert ha egyszer leiratkozott egy e-mail listáról, nem áll módunkban Önt arra visszatenni.

K: Hogyan használhatom a kapott kuponokat?

A kuponok használata roppant egyszeru.

 1. Megrendeléskor a fizetés elso lépésénél látni fogja a kupon helyét.
 2. Másolja be a kuponkódot a megfelelo mezobe, majd kattintson a "Kupon beváltása" gombra.
 3. A kupon által elérheto elony, kedvezmény, stb. automatikusan megjelenik a jobb oldalon, az árinformáció mellett.

Termékek – kerámiabevonat

K: Kell valamit tennem a kerámiabevonattal, mielott az edényt használni kezdem?

Az elso használat elott mossa el a serpenyot meleg, mosószeres vízben, így még a legapróbb szennyezodést is eltávolíthatja. Szárítsa meg, majd törölje át egy cseppnyi olajjal és egy papírtörlovel.

K: Milyen homérsékletet bír el a kerámiabevonat?

A CERAMICA®-bevonat a nagyon magas (450°C) homérsékletnek is ellenáll, így a ho nem okoz rajta elváltozást (de üres állapotban még így se hevítse túl). Fozés közben soha ne hagyja a serpenyot felügyelet nélkül.

Gyozodjön meg arról, hogy a hoforrás egyezik-e az edény méretével, és hogy nem nyúlik-e túl annak szélein.

K: Milyen olajat használhatok a kerámiabevonaton?

A fozéshez olajat vagy vajat javasolunk. Magas füstölési pontú olajakat és zsíradékokat használjon, pl. finomított olívaolajat, mogyoróolajat, kukoricaolajat és (tisztított) vajat.

K: Milyen konyhai eszközöket használhatok a kerámiabevonaton?

A serpenyo élettartamának növelése érdekében muanyag, gumi vagy fából készült eszközök használata ajánlott. Soha ne használjon fémeszközöket a tapadásmentes felületeken. Az ételt soha ne az edényben vágja fel.

K: Hogyan tisztíthatom a kerámiaedényeimet?

Minden használat után hagyja a serpenyot kihulni, és csak ezután mosogassa el.

A CERAMICA®-bevonatú edényeket egyszeruen elmosogathatja kézzel is, nem karcoló szivacsot és enyhe mosogatószert használva. Ha az edényt mosogatógépbe teszi, kerülje az agresszív mosogatószerek használatát, mert így megakadályozhatja, hogy a tapadásmentes felület az eros oldószer hatására károsodjon.

Ha valamilyen zsíros étel (kolbász, szalonna, stb.) leég, kisebb foltot hagyhat. Ennek eltávolítására hagyja a serpenyot mosószeres, meleg vízben állni, majd dörzsölje le a foltot egy puha szivaccsal. Foltok esetén melegítsen fel a serpenyoben némi ecetet, majd a szokásos módon tisztítsa meg az edény felületeit. Az ilyen foltok egyébként nem befolyásolják a termék tulajdonságait és teljesítményét.

K: Hogyan tárolhatom a kerámiaedényeimet?

A tartós használat érdekében odafigyeléssel kezelje az edényt, és gondoskodjon arról, hogy annak felülete ne karcolódjon meg.

Mindig gondosan tegye el, és ügyeljen arra, hogy más, fémbol készült edények éles szélei ne érintkezzenek a serpenyo belsejével. A karcolások ellen a Delimano Daisy edényvédo nyújtja a leghatékonyabb védelmet.

A serpenyo felületén a használat során megjeleno enyhe felületi elszínezodések és csíkok normálisnak tekinthetok, és nem befolyásolják a bevonat tulajdonságait.

K: Környezetbarát megoldást jelent a kerámiabevonat?

A CERAMICA®egy speciális, nanotechnológián alapuló bevonat, amely tömör és kompakt rétegben vonja be az edények falait. A CERAMICA® egy PTFE-mentes, a szol-gél technológián alapuló alternatíva, (ami azt jelenti, hogy a kerámiabevonatot spray-vel hordják fel anélkül, hogy a gyártásnál ragasztót használnának), így a bevonat rendkívül könnyen tisztítható.

A többi tapadásmentes bevonattal ellentétben a CERAMICA® teljesen organikus anyag, PFOA (PerFluoroOktán sav)-mentes, és a gyártási folyamat környezetvédelmi szempontból fenntarthatóbb, mivel szén-dioxid kibocsátása alacsonyabb.

Mivel a CERAMICA® természetes és organikus anyag, sokkal kevésbé terheli meg a környezetet, tökéletes hoelosztást biztosít, és egészségesebb fozést tesz lehetové.

Rendelések

K: Hogyan rendelhetek a Webáruházból?

Válassza ki a terméket, majd kattintson a mellette lévo megrendelés gombra. Ezzel a termék a bevásárlókosarába kerül. A bevásárlókosárba helyezett termékek ott maradnak, amíg megrendeli vagy törli azokat, így Ön böngészhet tovább, és rendelhet újabb termékeket. A jobb felso ’Kosár' linken keresztül bármelyik oldalról visszatérhet.

A kosár oldalon leellenorizheti, milyen termékek vannak a kosarában. Amennyiben valamelyiket el szeretné távolítani, kattintson a mellette lévo 'Törlés' linkre.

Ha mindent rendben talál, és már nem szeretne további termékeket a kosarába tenni, akkor kattintson a ’Megrendelés’ gombra a szállítási adatok megadásához.

A webáruházból történo megrendelés esetén a következo adatokat kell megadnia:

Vezeték
Keresztnév
E-mail cím
Telefonszám
Szállítási cím (megye, város, irányító szám, utca, házszám)
(Amennyiben a számlázási cím eltér a szállítási címtol, kérjük, a Megjegyzés rovatban szíveskedjen jelezni)

Ha mindennel kész van, kattintson a 'Megrendelés' gombra, és válassza ki a fizetés módját. Fizethet bankkártyával, készpénzzel a futárnak.

A megrendelés gomb megnyomásával véglegesíti a rendelést.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a webáruházban feltüntetett árak, csak a webáruházon keresztül történo vásárlás esetén érvényesek.

K: Hogyan kereshetek termékeket?

A weboldal tetején található keresomezobe írja be a keresett termék nevét. Kereshet szótöredékre is. Ha valamit nem talál, kérjük próbáljon meg más szóra keresni, illetve használja a weblap menüpontjaiban található termékcsoportosítást.

K: Mi történik akkor, ha több rendelést adok le egy nap? Ilyenkor egyszeri a postaköltség, illetve egy csomag fog érkezni?

Kérjük, ilyen esetben vegye fel a kapcsolatot vevoszolgálatunkkal a 061-452-51-29-es telefonszámon vagy a support@topshop.hu e-mail címen, ellenkezo esetben a rendszer automatikusan külön megrendelésként fogja kezelni oket.

K: A hétvégén leadott rendelések mikor lesznek feldolgozva?

A megrendeléseket napi folyamatossággal feldolgozzuk, még hétvégén is.

K: Módosíthatom vagy visszavonhatom a rendelésemet?

Ha Ön a már leadott rendelését módosítani vagy törölni szeretné, küldje el az erre vonatkozó kérést e-mailben, és mi módosítjuk vagy töröljük a rendelést. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha a termék már elhagyta a raktárat, nem áll módunkban a rendelést módosítani vagy törölni.

K: Mi a rendelésem állapota?

Örömmel megnézzük Önnek, hogy rendelése melyik szakaszban van. Ezt a leggyorsabban úgy tudjuk megtenni, ha Ön ír nekünk egy e-mailt a support@topshop.hu email címre, és mi azonnal eljuttatjuk Önhöz a kért információt. Kérjük, az emailben tüntesse fel nevét, címét és telefonszámát.

K: A megvásárolni kívánt termék nincsen raktáron. Mit tehetek?

Termékeinkbol sajnos csak egy bizonyos mennyiséget tartunk, így az ilyen esetekben nem tudjuk Önnek a kiválasztott terméket elküldeni. Azonban örömmel és bármikor szívesen segítünk Önnek egy helyettesíto terméket találni. Hívja a 06/1-505-6297-es telefonszámot.

Szerencsére az ilyen esetek nagyon ritkák, és a kiválasztott terméket újrarendeljük.
A megrendelés megváltozott állapotáról telefonon vagy e-mailben értesítjük Önt.

Áruszállítás

K: Mennyibe kerül a kiszállítás?

A szállítási díj normál esetben 1 999 Ft, átvételi ponton személyes átvétellel 1 299 Ft. Amennyiben valamelyik termékünknél ingyenes szállítást biztosítunk, azt minden esetben az adott terméknél feltüntetjük.

K: Mennyit kell várnom a megrendelésem kiszállításáig?

A termékeket általában 3-8 munkanapon belül kiszállítjuk. Amennyiben a szállítási idő ettől eltér, azt a termék oldalán, a termék kiválasztásakor jelezzük. Ha nem kapja meg a megrendelt terméket, kérjük, írjon nekünk e-mailt a support@topshop.hu email címre, vagy hívjon minket a 06/1-452-5129-es telefonszámon, és mi megkeressük a termék tartózkodási helyét.

K: Hogyan kerül hozzám a megrendelt termék?

Termékeinket az Express One Hungary Kft. szállítja az Ön otthonába.

K: Mit jelent a küldemény biztosítása?

A küldemény megsérülése vagy elvesztése esetén nem kell várnia a helyzet törvényileg előírt határidőn belüli rendezésére. Elég, ha bejelenti és dokumentálja nekünk a küldemény megsérülését az átvételtől számított 14 napon belül, vagy a küldemény elvesztését, és mi postafordultával teljesen új árut küldünk önnek. A bejelentéséhez vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

K: Kiválaszthatom a termék szállításának idopontját?

A megrendelés megjegyzés rovatában Ön megjelölheti az Önnek megfelelo szállítási idot, és mi mindent megteszünk, hogy kérésének eleget tegyünk, azonban a kérés teljesítését garantálni nem tudjuk.

K: Személyesen kell átvennem a megrendelt terméket?

A megadott szállítási címen bárki átveheti az Ön által megrendelt csomagot.

K: Mi a teendo akkor, ha meggondolom magam, és még nem kaptam meg a terméket?

Kérjük, mihamarabb értesítsen minket, ha a rendelést illetoen meggondolta magát. Ilyenkor visszavesszük a megrendelt terméket, ami nem jelent Önnek többletköltséget.

Termékeinkre 14-60 napos pénzvisszafizetési garancia vonatkozik, így mielott a döntést meghozza, Ön otthon kipróbálhatja a terméket, és megnézheti, hogy tetszik-e Önnek.

K: Külföldi szállítást is vállalnak?

A kiszállítást csak Magyarország területén tudjuk biztosítani.

Reklamációk

K: A termékem megrongálódott. Mit tegyek?

Ha a termék még garanciális (Ön kapott a termékhez jótállási jegyet), kérjük, lépjen kapcsolatba vevoszolgálatunkkal.

Email cím: support@topshop.hu
Telefonszám: 06/1-452-5129

K: Milyen jótállás érvényes a termékemre?

Minden Delimano termékre automatikusan 2 év szavatossági idő vonatkozik gyártási hibák és a termék fo funkcióinak hibája esetén. A jótállásköteles termékekre ártól függően 1,2 vagy 3 év garancia vonatkozik. Ha a kötelező jótállás alá eső termék ára 10 000 Ft – 100 000 Ft közé esik, 1 év jótállás vonatkozik a termékre. Ha a kötelező jótállás alá eső termék ára 100 001 Ft – 250 000 Ft közé esik, 2 év jótállás vonatkozik a termékre. Ha a kötelező jótállás alá eső termék ára a 250 000 Ft-ot meghaladja, 3 év jótállás vonatkozik a termékre. A szavatosság és a garancia a termék átvételével, egyidőben indul el.

K: K: Mit tegyek, ha nem jutok egyezségre a vállalkozással? Hova fordulhatok?

Amennyiben megkísérelte a reklamáció intézését már Cégünkkel, de nem jutottak egyezségre, úgy felettes szerveinkhez fordulhat.

Békéltető Testület: http://www.bekeltet.bkik.hu

Online panaszbejelentés és ügyintézés: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Visszaküldés

K: Vissza szeretném küldeni a megvásárolt terméket, mit tegyek?

A terméket postai úton zöld belföldi csomagkísérővel küldheti vissza az Express One Hungary Kft. Studio Moderna, Budapest 1239, Európa u. 12. „L” épület B17-B19 kapu címre. Ha a termék 10 kg feletti, vagy a méreténél fogva nem postázható, úgy kérjük, hívja vevőszolgálatunkat a 06-1-452-5129-es telefonszámon, hogy segíthessünk a visszaküldésben. Ilyen esetben futárszolgálatot tud igénybe venni az elszállításra.

K: Mennyi ido múlva és hogyan térítik vissza a pénzemet, ha egy terméket visszaküldök?

A vállalkozás  az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is. Termék adásvételére irányuló szerződés esetén a vállalkozás mindaddig visszatarthatja az összeget, amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Amennyiben Ön az Unicredit Bank rendszerén keresztül bankkártyával fizette ki megrendelését úgy azUnicredit Bank rendszerén keresztül utaljuk vissza az összeget az Ön számlájára. Ha utánvételes csomagot rendelt, akkor a termék beérkezését követő 14 napon belül várható az összeg postai úton rózsaszín belföldi postautalvány formájában.

K: Milyen szállítási költsége van egy termék visszaküldésének?

A szállítási költség a választott szállítás módtól, valamint a termék méretétol és súlyától függ.

Bovebb információért, kérem, vegye fel a kapcsolatot a vevoszolgálatunkkal:

Fizetési információk

K: Milyen fizetési módokat fogadnak el?

Jelenleg az alábbiakban felsorolt fizetési módokat fogadjuk el:

 • Fizetés készpénzben kézbesítéskor. Ide kattintva nézheti meg, hogy bankkártyával mely városokban van lehetősége fizetni az átvételkor.
 • Részletfizetés (a részletfizetési opciókat az egyes termékeknél tüntettük fel)
 • Fizetés bankkártyával: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron

K: Elfogadnak nemzetközi hitelkártyát is?

Jelenleg az alábbi hitelkártyákat fogadjuk el: MasterCard, Maestro*, Visa, Visa Electron*

*A Maestro és Visa Electron kártyák interneten történő használata a kibocsátó bank kártyarendszerének beállításán múlik. Sikertelen tranzakció esetén kérjük, érdeklődjön kártyakibocsátó bankjánál, hogy bankkártyája engedélyezve van-e minden online fizetőoldal számára.

A tranzakció minden esetben forintban történik, függetlenül attól, hogy a kártyabirtokos kártyája nem forint devizanemű. A bankszámlán a fizetés beterhelt összege forintban – a kártyatársasági, illetve a kibocsátó banki konverziók miatt – minimálisan eltérhet az árfolyamváltozás következtében.

K: Hogyan működik a fizetés kézbesítéskor?

A kézbesítéskor történő fizetés az egyik legbiztonságosabb és leggyorsabb fizetési mód. Ön félreteszi rendelésének értékét készpénzben, amit a csomagot szállító cég munkatársának a kézbesítéskor átad.

K: Biztonságos használni a hitelkártyámat/bankkártyámat az oldalukon?

Igen. A bankkártyás fizetés az MKB Bank online fizetési platformján keresztül történik.

Az Ön hitelkártyája adatainak kezelése és feldolgozása biztonságos módon történik. A biztonsággal kapcsolatos további információkért olvassa el a Biztonságos vásárlás garancia menüpontot.

Technológia

K: Mik azok a cookie-k? Engedélyeznem kell a cookie-kat a böngészőmben?

A süti, illetve angolul cookie, egy információcsomag, amit a szerver küld a böngészőnek, és ami az Ön merevlemezén tárolódik. Ha az Ön böngészőjének beállításai lehetővé teszik, (a legtöbb böngészőnél már telepítésekor engedélyezik a sütiket), minden weboldal elküldheti a saját sütijét az Ön böngészőjének. Az Ön személyes adatainak védelme érdekében a cookie-k nem tárolnak személyes adatokat, ehelyett egyedi, anonim azonosítókat használnak. Minden weboldal csak ahhoz a cookie-hoz férhet hozzá a merevlemezen, amit küldött, azaz a többi weboldal által küldött cookie-hoz nem.

Ha az Ön számítógépét mások is használják, és Ön nem szeretné, hogy ezek a személyek hozzáférjenek az Ön ügyfélfiókjához, mindig jelentkezzen ki az ügyfélfiókból, mielőtt a számítógépet magára hagyná. Kijelentkezni az oldal tetején található "Kijelentkezés" linkre kattintva tud.

A cookie-kal kapcsolatos további információkért olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontot.

K: Megrendeléskor hibaüzenetet kapok, ami egy hiba felmerüléséről tájékoztat. Mi történt, és mit tegyek?

Kérjük, győződjön meg arról, hogy Ön a rendeléshez szükséges minden adatot megadott (és ellenőrizze hitelkártyájának adatait is). A hiányzó információt a rendszer piros kerettel jelzi.

Local version of image needed

Ha minden rendben van, de Ön még mindig nem tudja a rendelést elküldeni, kérjük, zárja be az oldalt, és próbálja a megrendelést egy másik ablakban leadni. Ha még mindig nem jár sikerrel, kérjük, írjon nekünk egy emailt a support@topshop.hu email címre, hogy a problémát orvosolni tudjuk.

Mi az a push értesítés, és hogyan használható?

K: Hogyan működik a push üzenetküldés?

Amennyiben ezt az Ön böngészője támogatja, weboldalaink felkeresésekor automatikusan felugrik egy ablak, amiben nyilatkozhat arról, hogy mindenféle kötelezettség- és adatmegadás nélkül szeretne-e kapni értesítést ajánlatainkról, akcióinkról. Ehhez a SendPulse rendszerét használjuk.

Ha szeretne a fentiekről tájékoztatást kapni, engedélyezheti a számunkra, hogy a böngészőjén keresztül felkereshessük Önt a jövőben.

Amennyiben nem szeretne ilyen jellegű értesítéseket kapni, úgy a "Nem kérem" gombra való kattintással elutasíthatja a felajánlott lehetőséget.

K: Miért hasznos ez a funkció?

A SendPulse üzenetküldő alkalmazás igénybevételével Önnek nem szükséges megadnia semmilyen személyes adatát, mégis értesülhet legfrissebb ajánlatainkról.

K: Milyen böngészők támogatják az alkalmazást?

Böngésző

Windows PC

macOS

Android

iPhone (IOS)

Chrome

igen

igen

igen

nem

Firefox

igen

igen

igen

nem

Safari

nem

igen

nem

nem

Microsoft Edge

igen

nem

igen

nem

Opera

igen

igen

igen

nem

Yandex

igen

igen

igen

nem

Samsung Internet Browser

nem

nem

igen(4.0+)

nem

UC Browser

nem

nem

nem

nem

Internet Explorer

nem

nem

nem

nem

K: Hogyan tudok leiratkozni?

Ön bármikor leiratkozhat a SendPulse szolgáltatásról a böngészőjén keresztül. A legsűrűbben használt böngészőkben az alábbi módon tud leiratkozni:

Firefox:
 • A böngészőben kattintson a Beállítások -> Értesítők, és kiválasztás gombra.
 • A felugró ablakban láthatja az összes oldalt, amelynek az értesítőire feliratkozott. Válassza ki a kívánt weboldalt, ez esetben a SendPulse-t, majd Törölje az oldalt.
 • Ezt követően kattintson a Mentésre.
Chrome:
 • A böngészőben válassza ki a Beállításokat, majd a megjelenő oldal alján kattintson a Speciális feliratra.
 • Kattintson a tartalom beállításra, majd válassza ki az Értesítéseket.
 • Ezt követően láthatja az összes weboldalt, ahol feliratkozott az értesítésekre. Válassza ki a kívánt weboldalt, ez es

Az elfogadott értesítésekről kizárólag Ön tud leiratkozni, de ha problámja vagy kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban, keresse fel vevőszolgálatunkat a 06-1/452-51-29-es telefonszámon, vagy írjon nekünk e-mail az support@topshop.hu e-mail címre.

Személyes adatok

K: Az e-mail címem megváltozott, hogyan frissíthetem az adataimat?

Személyes adatait bármikor módosíthatja online, ha ügyfélfiókjába bejelentkezik, és ott a "Hírleveleim" menüpontra kattint.

K: Meg akarom változtatni a jelszavamat, ez lehetséges?

Jelszavát bármikor megváltoztathatja online, ha ügyfélfiókjába bejelentkezik, és ott a "Fiókom" menüpontra kattint.

K: Nem szeretnék ügyfélfiókot, hogyan törölhetem?

Ha ügyfélfiókját, valamint az ott megadott összes adatot törölni szeretné, írjon nekünk egy e-mailt: support@topshop.hu, és mi töröljük a fiókot.