A kosarad üres.

Próbáld ki a

Főzési tippek és tanácsok

Találatok 1-10 / 67

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
 • Indiai ételkülönlegességek

  Indiai ételkülönlegességek

  India egy nagy, dél-ázsiai ország. Méretének, földrajzi és éghajlati kondícióinak köszönhetően gasztronómiáját a sokszínűség jellemzi. Mindezeken túl a történelem, a vallás is nagymértékben befolyásolta konyhaművészetük alakulását.  Hosszú időkön át a recepteket nem írták le, hanem szájról szájra terjedtek, ami hozzájárult a világhíresen kreatív konyhaművészetük kialakulásához.

  Tudj meg többet 
 • Hűsítő nyári levesek

  Hűsítő nyári levesek

  A táplálkozási tanácsok szerint napi 40-50 dkg nyers zöldség és gyümölcs elfogyasztása lenne javasolt ahhoz, hogy egyensúlyba tudjuk tartani a napi főtt és nyers ételek arányát. Az emberek jelentős része számára azonban unalmas a növények ropogtatása, ezért inkább kihagyják az étkezéseikből. A spanyol konyha egy remek alternatívát talált ki ennek a problémának a kiküszöbölésére, és megalkották a gazpachot.

  Tudj meg többet 
 • Hogyan készítsük elő a zöldségeket

  Hogyan készítsük elő a zöldségeket

  Az egészségtudatos háziasszonyoknak és főzni szerető uraknak azt ajánljuk, hogy mindig az adott évszakban frissen kapható zöldségeket próbálják beszerezni, és felhasználásig 10–18 °C–on tárolják őket.

  A zöldségeket mindig közvetlenül fogyasztás előtt mossa, tisztítsa meg és darabolja fel.

  Cikkünkből megtudhatja a zöldségek felhasználásának pontos és szakszerű módját.

  Tudj meg többet 
 • Kreatív ételdíszítés otthon

  Kreatív ételdíszítés otthon

  Az étkezés ugyan olyan nélkülözhetetlen dolog az ember számára, mint a levegővétel. Az étellel és itallal biztosítjuk szervezetünk számára a szükséges energiát, vitaminokat, ásványi anyagokat, és rostokat. Az étkezés azonban nem csak egy funkcionális tevékenység. A jót enni, jól enni fogalomkör mellett fontos az is, hogyan körítjük, azaz tálaljuk az ételeinket.

  Egy ízlésesen tálalt ételt szívesebben fogyasztunk el, ráadásul lehetőséget teremt arra is, hogy például a család egy asztal köré üljön, és minőségi időt töltsenek el együtt.

  Tudj meg többet 
 • Hogyan óvjuk meg az ételek vitamintartalmát?

  Hogyan óvjuk meg az ételek vitamintartalmát?

  Az egészséges és természetes táplálkozás fontossága ma már nem kérdés. Akinek számít a fizikai és szellemi jóléte, törekszik arra, hogy megfelelő, vitaminokban, ásványi anyagokban, enzimekben, és rostokban gazdag ételekkel lással el nap, mint nap a szervezetét. Tudja meg hogyan óvhatja meg a zöldségek és gyümölcsök vitamintartalmát, hogy mindig a legtöbbet nyerje ki belőlük.

  Figyeljen oda egészségére, és szervezete jezéseire!

  Tudj meg többet 
 • A tökéletes piskóta

  A tökéletes piskóta

  Önnel is előfordult már, hogy beesett, megégett piskótát kapott a lágy és finom, magas tésztűjú sütemény helyett? Ha igen, akkor olvassa végig cikkünket, hogy véletlenül se fusson bele ugyanabba a hibába.

  A tökéletes piskóta elkészítéséhez be kell tartanunk pár alapszabályt, az eredmény garantált.

  Tudj meg többet 
 • Hogyan ússzuk meg a hagymaaprítással járó sírást?

  Hogyan ússzuk meg a hagymaaprítással járó sírást?

  Amikor jóízűen elfogyasztjuk az elénk tett finom ételeket, senki sem gondol arra, milyen apró és egyben bosszantó előkészületek előznek meg egy-egy főzést. Szerintünk egy háziasszonynak sem újdonság a zokogásba fulladó hagymaaprítás, a körömvesztéssel járó, soha véget nem érő zöldségvagdosás, vagy reszelgetés. Ezeket legszívesebben mindenki kihagyná, de mindezek kellenek ahhoz, hogy egészséges, és finom ételeket tudjunk készíteni.

  Tudj meg többet 
 • Hol lehet Magyarországon eredeti Nutribulletet vásárolni?

  Hol lehet Magyarországon eredeti Nutribulletet vásárolni?

  Nutribulletet vásárolna, de nem tudja, hol veheti meg garantáltan az eredetit? A magyar piacot is elérték a gyenge minőségű hamisítványok, azonban nem mindenki tudja első ránézésre azonnal megkülönböztetni őket az eredetitől. Ezért segítünk Önnek, hogy 100%-ig biztos legyen a választás.

  Tudj meg többet 
 • 11 dolog, amit tudnod kell, ha nyers csirkével dolgozol

  11 dolog, amit tudnod kell, ha nyers csirkével dolgozol

  Milyen gyakran esztek otthon csirkehúst? A legtöbb húsevő hetente többször fogyaszt csirkét, de a többségük még mindig nem tudja, hogyan kell a nyers csirkehúst megfelelően elkészíteni, tárolni és kezelni. Te tudod? Biztosan?

  Tudj meg többet 

Találatok 1-10 / 67

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7