A kosarad üres.

Próbáld ki a

Egészséges táplálkozás

Találatok 1-10 / 31

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Immunerősítő házi csodaszerek

  Immunerősítő házi csodaszerek

  A hideg beálltával szervezetünk egyre inkább ki van téve a megfázásos megbetegedéseknek. Ilyenkor – igaz, gyakran már csak későn, de mindent próbálunk megtenni azért, hogy elkerüljük ezeket a betegségeket. A vitaminkapszulák mellett aduászként bevethetünk pár egyszerű élelmiszert is, melyekhez ráadásul könnyűszerrel hozzá is juthatunk.
  Tudj meg többet 
 • A levesfogyasztás jótékony hatásai

  A levesfogyasztás jótékony hatásai

  A levesek fogyasztása különféle kultúrákban eltérő: vannak országok, ahol este fogyasztják (pl. Anglia), máshol délidőben (pl. hazánkban). Természetesen a levesek típusai, és ennek megfelelően főbb alapanyagai is országról országra változóak. Az internetnek és a receptkönyveknek, valamint az egyre nyitottabb hozzáállásnak köszönhetően hazánkban is egyre nagyobb teret kapnak a különféle típusú levesek. A klasszikus magyar levesek (gulyás, rántott, burgonya, hüvelyesfélék, halászlé, gyümölcs) mellett egyre elterjedtebbek nálunk is a gazdag zöldséglevesek, krémlevesek, hallevesek is.
  Tudj meg többet 
 • 7 egyszerű egészséges ételváltás nagy étrendváltozás nélkül

  7 egyszerű egészséges ételváltás nagy étrendváltozás nélkül

  Már néhány egyszerű módosítással átalakíthatja az étrendjét radikális változtatások nélkül. Ez a hét tipp egyszerű, mégis drámai változásokat hozhat az étrendjébe, ráadásul ezektől nem érzi majd magát korlátok között vagy diétára fogva.

  Tudj meg többet 
 • 7 tipp, hogy nyaraláskor is megőrizze egészségét

  7 tipp, hogy nyaraláskor is megőrizze egészségét

  A nyaralás megzavarhatja a már kialakított étrendet, mert a különböző partik és hétvégi összejövetelek elszívják a megfelelő táplálkozásra fordított energiát. Összegyűjtöttünk néhány módszert, amelyekkel a nyár örömeit is kiélvezheti, és egészségét is megőrizheti.

  Tudj meg többet 
 • Érvek a csalónapok mellett és ellen

  Érvek a csalónapok mellett és ellen

  Vajon belefér az egészséges táplálkozásba, ha néha sütivel, csokival, fagyival és pizzával kényeztetjük magunkat? Mi történik, ha néha beiktatunk egy-egy „csalónapot” az egészséges étrendbe? Egészséges ötlet ez, vagy jobban tesszük, ha teljesen elkötelezzük magunkat egy kiegyensúlyozott és tápanyagban gazdag étrend mellett?

  Tudj meg többet 
 • Téli gyümölcsök a megfázás ellen

  Téli gyümölcsök a megfázás ellen

  Ősszel és télen szervezetünk jóval több veszélyforrásnak van kitéve. Az egyik leggyakoribb megbetegedés a nátha és az influenza, ami ellen nagy mennyiségű C-vitaminnal vehetjük fel a versenyt. Természetesen szedhetünk vitamin kapszulákat is, de érdemes minél több természetes C-vitaminnal ellátni szervezetünket. Szerencsére a hideg hónapokban is van erre lehetőségünk, nézzük is meg, mely gyümölcsöket érdemes előnyben részesítenünk.
  Tudj meg többet 
 • 3 pénztárca kímélő zöldség, amitől ősszel is top formában leszel

  3 pénztárca kímélő zöldség, amitől ősszel is top formában leszel

  Ahogy egyre jobban őszire fordul az idő, úgy fogyunk ki a friss, főként zöld növényekből, zöldségekből. Ám ez nem jelenti azt, hogy ősszel csak a vitaminkapszulákra kellene hagyatkoznunk, hiszen ilyenkor is számtalan vitaminforrás áll rendelkezésünkre.
  Tudj meg többet 
 • A csodálatos eper

  A csodálatos eper

  A tavasz első vitaminokban bővelkedő gyümölcse az eper. A téli almás és banános időszakot követően a földieper, vagy szamóca piacokon megjelenése igazi felüdülés, és egyben a lehetőségek tárháza. Azon kívül, hogy az eper egy pompás, és zamatos gyümölcs, fontos megjegyezni, milyen egészséges is. Telis-tele van antioxidánsokkal, B

  Tudj meg többet 
 • A cukorbetegek étrendje

  A cukorbetegek étrendje

  A cukorbetegség, sajnos, egyre gyakoribb betegség napjainkban Magyarországon is. A diabetes egy anyagcsere-betegség, ami mögött a szénhidrát-anyagcsere zavara áll, amit a betegség típusától függően háromféle módon lehet/kell kezelni.

  Tudj meg többet 
 • A Maca gyökér 7 jótékony egészségügyi hatása

  A Maca gyökér 7 jótékony egészségügyi hatása

  A Maca előnyei már régóta ismertek, de csak mostanában vált népszerű táplálékkiegészítővé.

  A retekkel rokon Maca gyökér leggyakrabban por formájában kapható. A Peru hegyeiben termő növényt "perui ginzengnek" is nevezik. A Maca előnyei már régóta ismertek, de csak mostanában vált népszerű táplálékkiegészítővé.

  Tudj meg róla többet!

  Tudj meg többet 

Találatok 1-10 / 31

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4