Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Zöldborsó krémleves

Zöldborsó krémleves
Hozzávalók:
  • 1 gerezd fokhagyma
  • ¼ vöröshagyma
  • 2 csésze zöldborsó
  • 4 evőkanál mandulatej
  • ¼ csésze kesudió
  • ízlés szerint tengeri só
  • ízlés szerint bors (fekete és fehér)
  • 2 csésze víz
Elkészítés:

A levesfőzés még sohasem volt ennyire egyszerű! Komolyan! Dobja a friss alapanyagokat a Nutribullet RX leveskészítő tartályába, és perceken belül élvezheti az ízletes és tápláló levest.

Nincs kéznél alaplé? Használhat helyette vizet.

Elkészítése:

  • Tegyen minden hozzávalót a Nutribullet RX leveskészítő tartályába, és a 7 perces leveskészítő programon turmixolja krémesre.
  • Fogyassza egészséggel!

Szerző : Nutriliving

Kiemelt ajánlatok