Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Zöldbabos hátszín

Zöldbabos hátszín
Főzési idő : Nincs megadva
Elkészítési idő : Nincs megadva
Elkészítési idő : 20
Hozzávalók:
  • 20 dkg hátszín
  • 25 dkg zöldbab, illetve ceruzabab
  • 20 dkg sárgarépa
  • 1/2 doboz csemegekukorica
  • 1 vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1/2 piros chilipaprika
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 dl marhahúsleves
  • 3 ág borsikafű (vagy szárított borsikafű)
Elkészítés:

Első lépés

A húst vágjuk vékony szeletekre. A megmosott és megtisztított zöldségeket, illetve fűszereket aprítsuk fel (a zöldbabot és a répát ferdén szeletelve, a hagymákat egészen apró kockákra).

Második lépés

Melegítsük fel a serpenyőt, míg a thermo szenzor pirosra nem vált, majd adjuk hozzá az olajat, illetve a húst, süssük aranybarnára, ehhez elég 2 perc. Ha elkészültek, tegyük őket félre egy külön tálban, majd a serpenyőben pirítsuk át a hagymát, a fokhagymát és a paprikát. Adjukhozzá a babot és a répát, valamint a borsikafű felét. Pároljuk 3 percig, majd öntsük fel a húslevessel, és lefedve további 10 percig főzzük. A végén keverjük hozzá a kukoricát és a húst, és pároljuk 3 percig, közben szórjuk rá a maradék borsikafüvet, ízesítsük sóval, borssal.

Szerző :