Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Toszkán paradicsomleves

Toszkán paradicsomleves
Elkészítési idő : 20
Hozzávalók:
  • 1 maréknyi bazsalikom
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 csipet só, bors
  • 1,5 dl zöldségalaplé
  • 2 evőkanál parmezán
  • 4 db száraz kenyér
  • 3 db fokhagymagerez
  • 7,5 dl paradicsomszósz (1 üveg)
Elkészítés:

A hagymát aprítsuk fel, és az olívaolajon fonyasszuk meg (közben reszeljük hozzá a fokhagymát). Öntsük fel a paradicsomlével, és a zöldségalaplével, majd sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg apróra vágott bazsalikommal. Tegyük tányérokba az apróra tépkedett kenyereket, locsoljuk meg kb 1 teáskanálnyi olívaolajjal, szórjuk meg a parmezánnal majd merjük rá a levest!

Szerző : Gabányi Szandra