Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Tejszínes-gombás csirke serpenyőben recept

Tejszínes-gombás csirke serpenyőben recept
Főzési idő : Nincs megadva
Elkészítési idő : Nincs megadva
Elkészítési idő : 20
Hozzávalók:
  • 1 közepes méretű csirkemell,
  • 15 dkg gomba,
  • 1/2 teáskanál étkezési keményítő,
  • 1 dl tejszín,
  • 1/2 evőkanál tárkony,
  • 1 dkg vaj,
  • só,
  • bors.
Elkészítés:

Első lépés

Tisztítsa meg és vágja vékony szeletekre a gombát. A csirkemellet vagdossa vékonyabb csíkokra, sózza, borsozza, majd szórja meg az étkezési keményítővel.

Második lépés

Melegítse fel a serpenyőt, míg a termo szenzor pirosra vált, olvassza fel a vajat és pirítsa meg rajta hirtelen a csirkefalatokat. Ha kész, adja hozzá a gombát, és pirítsa őket együtt pár percig. Vigyázzon, ne hagyja, hogy a gomba levet eresszen, még előtte öntse fel az egészet a tejszínnel. Forralja fel, és rotyogtassa, míg be nem sűrűsödik.

Szerző :