Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Sütőben sült répaleves

Sütőben sült répaleves
Hozzávalók:
  • 3 répa
  • ¼ édes hagyma
  • 1 alma
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • ¼ teáskanál kakukkfű
  • ¼ teáskanál zellermag
  • ¼ teáskanál tengeri só
  • ¼ teáskanál bors (fekete és fehér)
  • 1 ½ csésze víz
Elkészítés:

Töltse meg otthonát a pirított zöldségek illatával, gyomrát pedig ezzel az egészséges összetevőket tartalmazó, finom levessel!

A hideg évszakokban nincs is jobb egy tányér meleg levesnél, főleg, ha az egészséges és tápláló összetevőkből készült. Mindenki tudja, hogy az A- és C-vitaminban gazdag répa védi a szemet, de vajon azt tudta-e, hogy a rákmegelőzésben is fontos szerepet játszik?

A szabad gyökök ellen hatásos karotinoid adja répa egyik szuper erejét, amely sikeresen akadályozza meg egyes ráktípusok kialakulását, és még az immunrendszert hatékonyságát is növelheti. Fogyassza rendszeresen, és kínálja meg vele szeretteit is! 

Elkészítése:

  • Melegítse elő a sütőt 200 °C-ra.
  • Darabolja fel a hozzávalókat, forgassa őket az olajba, majd pirítsa sütőben 30 percig, vagy amíg illatosak és aranybarnák nem lesznek.
  • Hagyja a zöldségeket kihűlni.
  • Tegye az összes hozzávalót a Nutribullet RX leveskészítő tartályába, és turmixolja a 7 perces melegítőprogramon.
  • Öntse tányérba, díszítse frissen őrölt borssal vagy friss kakukkfűlevelekkel.
  • Egészségére!

TIPP: Víz helyett használjon szárnyas- vagy zöldségalaplevet

Szerző : Nutriliving