Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Ratatouille leves

Ratatouille leves
Hozzávalók:
  • ¼ csésze olívaolaj
  • 1 kis feldarabolt vörös hagyma
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • ½ nagy hámozott és kockára vágott padlizsán
  • 1 nagy kockára vágott piros kaliforniai paprika
  • 1 nagy cukkini felkockázva
  • 3 kimagozott és felkockázott paradicsom
  • 2 evőkanál aprított bazsalikom
  • 3 csésze átöblített, lecsepegtetett konzervbab
  • 3 aszalt paradicsom
  • 2 csésze zöldségalaplé vagy víz
  • 1 evőkanál citromlé
  • ½ teáskanál tengeri só
  • 1 csipet bors (fekete és fehér)
Elkészítés:

A ratatouille csodálatosan színes és ízletes, de komplikált elkészíteni, és az időigényes ételek sorába tartozik.

Ezért egy gyors sütőben pirítást, no meg a Nutribullet RX készüléket beiktatva jelentősen egyszerűsítettük a folyamatot. A tápanyagban gazdag, illatos hozzávalóknak köszönhetően senki sem fogja sejteni, hogy ez a finom leves nem órákon át készült, Ön pedig annak biztos tudatában dőlhet nyugodtan hátra, hogy egészséges ételt készített.

Elkészítése:

  • Közepes lángon melegítse fel az olajat egy nagy fazékban.
  • Adja hozzá a hagymát és a fokhagymát, majd piríts 3 percig.
  • Tegye a fazékba a padlizsánt és a kakukkfüvet, majd időnként megkeverve főzze félig puhára körülbelül 3 perc alatt.
  • Adja hozzá a cukkinit és kaliforniai paprikát, és főzze tovább 5 percig.
  • Keverje bele a paradicsomot, a babot, az aszalt paradicsomot, az alaplevet (vagy vizet), a citromlevet és a sót, majd fedje le a fazekat egy fedővel. Hagyja rotyogni 5 percig.
  • Vegye le a fazekat a tűzhelyről, és várja meg, amíg a keverék 30-60 perc alatt szobahőmérsékletűre hűl.
  • A folyamat felgyorsítása érdekében átöntheti a levest egy tálba, amit 10-20 percre a hűtőszekrénybe tehet.
  • Öntse a kihűlt leves 2/3-át a Nutribullet RX leveskészítő tartályába.
  • Öntse a maradék 1/3-ot egy mikrohullámú sütőben is használható edénybe, vagy tegye a tűzhelyre, és melegítse fel, majd keverje bele a pürésített levest.

Szerző : Nutriliving