Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Póréhagymás spenótleves

Póréhagymás spenótleves
Főzési idő : Spinach leek soup
Hozzávalók:
  • 1 csésze spenót
  • 1 csésze brokkoli
  • 1 közepes megtisztított, apróra vágott póréhagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • ¼ csésze kesudió
  • ¼ csésze fenyőmag
  • ½ csésze szezámrmag
  • ¼ csésze olívaolaj
  • 2 csésze víz
  • 1 teáskanál tengeri só
Elkészítés:

Amikor teljesen el van havazva, egy perce sincs tápláló és laktató vacsorát készíteni, bizonyára gondolni sem akar a hűtőszekrényben várakozó, maradék spenótra. Pedig micsoda szerencse, hogy ott van, hiszen 7 perc alatt meleg, egészséges és jótékony hatású levest készíthet belőle. Adjon hozzá magas antioxidáns tartalmú, rákmegelőző és szívbarát póréhagymát, meg egy kis gyulladáscsökkentő brokkolit, és már kész is a finom, gyorsan és egyszerűen elkészített leves.

Szerző : Nutriliving