Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Mártogatós szósz kesudióból

Mártogatós szósz kesudióból
Hozzávalók:
  • 1 csésze kesudió éjszakára 2 csésze vízbe áztatva
  • 2 gerezd fokhagyma
  • ¼ teáskanál tengeri só
  • ¼ teáskanál fekete bors
  • ½ teáskanál almaecet
  • 1 evőkanál
  • dijoni mustár
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál citromlé
  • ¼ csésze víz
Elkészítés:

Készített már mártogatóst kesuból? Íme egy egészséges és finom mártogatós zöldségsnackekhez. A kesudiót vízbe kell áztatni, majd össze kell turmixolni a fokhagymával, a citromlével és a mustárral, így egy pikáns, savanykás, krémes dipet kapunk. A hozzáadott víz mennyiségével szabályozhatja a krém sűrűségét. Kevesebb vízre van szükség, ha kenni szeretné, például krékerre, amihez amúgy pompásan illik. Amikor legközelebb vendégeket hív, kínálja előételként ezt az egészséges mártogatóst, majd meglátja, milyen gyorsan el fog fogyni!

Szerző : Nutriliving