Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Görögdinnyés-rozmaringos vitaminbomba

Hozzávalók:
  •  1 csésze spenót
  •  1 csésze görögdinnye
  •  ½ csésze eper
  •  1 evőkanál kendermag
  •  2 evőkanál lime lé
  •  1 cm gyömbér
  •  1 teáskanál friss rozmaring
  •  ½ csésze narancslé
  •  1 csésze kókuszvíz
Elkészítés:

Nincsen nyár friss, édes görögdinnye nélkül! Ez a gyulladáscsökkentő és emésztéskönnyítő alapanyagokkal dúsított turmix igazi telitalálat!

Az ősi kultúrákban gyomorerősítő és emésztésserkentő szerként használt gyömbért napjainkban hányinger-csillapítóként használjuk, és orvosi ajánlásokban is szerepel a terhességi hányinger leküzdésére, illetve útibetegség vagy a kemoterápia okozta rosszullét csillapítására. A rozmaringot eddig is használták házi, emésztést segítő szerként, de a tudományos kutatások kimutatták, hogy gyulladáscsökkentő összetevőinek köszönhetően jótékony hatással van az immunrendszerre és a vérkeringésre is.

Ebbe a turmixba mindkettőt belekeverjük, hogy az ital még egészségesebb legyen, és hogy Ön megismerjen egy felejthetetlen ízvilágot.

Szerző : Nutriliving