Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Ajo blanco, az andalúz fokhagymaleves

Ajo blanco, az andalúz fokhagymaleves
Hozzávalók:

Hozzávalók 2 adaghoz:

  • 100 g blansírozott (hámozott) mandula
  • 70 g fehérkenyér bél
  • 2 kis gerezd fokhagyma
  • ½ csapott mk só
  • tört bors
  • 300 ml víz
  • 3-4 jégkocka
  • 75 ml extra szűz olívaolaj
  • + a tálaláshoz szeletelt mandula, és/vagy szőlőszemek
Elkészítés:

Egyszerű, gyors, különleges - az egész családot lenyűgözheti

Hideg fokhagymakrémleves másodpercek alatt főzés nélkül? Igen! Nyűgözze le családját ezzel az egyszerű, de mennyei levessel a meleg nyári napokon.

Készítse el még ma:

  • A kenyérbelet (lehet szikkadt is) tépkedjük kis darabokra.
  • A mandulát őröljük finomra.
  • Tegyünk minden hozzávalót a Nutribullet turmix kehelybe, és 50-60 másodpercig turmixoljuk, amíg krémes lesz a leves állaga.
  • A jégkockának köszönhetően azonnal fogyasztható ez az ősi, andalúz hideg leves.
  • Tálaláskot szórjuk meg mandulalapokkal, és ha van, félbevágott szőlőszemekkel.

Jó étvágyat!

Szerző : Hadarik Rita