Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Chef szilikonos edényfogó - 2 db

Chef Chef szilikonos edényfogó - 2 db
Photos
  • Videók
  • Képek
Chef Chef szilikonos edényfogó - 2 db Chef Chef szilikonos edényfogó - 2 db Chef Chef szilikonos edényfogó - 2 db Chef Chef szilikonos edényfogó - 2 db
Új
Chef szilikonos edényfogó - 2 db

ID: 106040308| SKU: 1000135178

Innovatív szilikonvédelem a kéznek — most kétdarabos kiszerelésben. Megóvja kézfejét és tenyerét, ha húst készít a tűz fölött, grillez, süt, vagy bármilyen forró tárgyat kell megfognia.

3 999 Ft
1 499 Ft Club5* ár
Kérjük, hívjon minket: 061-505-6297
Termék részletei

Más, mint a hagyományos, konyhai kesztyűk.

Ez az innovatív kialakítású edényfogó teljesen más, mint az eddig használt konyhai kesztyűk. Tökéletesen illeszkedik, ezáltal biztos fogást nyújt a fazekak, lábasok és tepsik áthelyezésekor, hogy Ön még a legforróbb edények megfogásakor is kényelemben és biztonságban tudja kezeit.

Megfelelő tapadás, csúszásmentes biztonság

A Delimano Chef szilikonos edényfogó alsó és felső részének belső oldala csúszásgátló, tapadásbiztos szilikonból készült, ami nem csak nagyobb védelmet jelent kezeinek, amikor magas hőmérsékletű helyre kell benyúlnia a serpenyőért vagy a tepsiért, hanem erősebb fogást is biztosít. A csúcsminőségű szilikon a legújabb konyhatechnológiai fejlesztések egyike... fantasztikus a hőálló képessége, és gyorsan le is hűl.

A kesztyű puha, belső oldala hidegen tartja a kezet, és még kényelmes is.

A Delimano Chef szilikonos edényfogó puha bélése nemcsak védelmet, de kényelmet is nyújt a kezeknek.

Nem vezeti a hőt, könnyű viselni és még tisztítani is egyszerű!

A Delimano Chef szilikonos edényfogó tisztítása gyerekjáték: nem kell hozzá más, mint egy nedves ruha, de mosógépben is mosható.

Könnyű, rugalmas, mégis elég vastag ahhoz, hogy megvédjen a forró edénytől

Többrétegű bélésével és a szilikon természetes rugalmasságával még a vékonyabb és sima felületeken is megbízható, csúszásmentes fogást biztosít.

Hatékony védőfalat emel a forró edény és az edényt tartó kéz közé

Kiváló hőszigetelésének köszönhetően a Delimano Chef szilikonos edényfogó még a legforróbb konyhai helyzetekben is kiválóan teljesít, ráadásul a hagyományos edényfogó kesztyűknél észrevehetően kényelmesebb. A kéz még a vastag hőszigetelés mellett is jól szellőzik, és nem izzad meg.

A praktikus szilikonfül megkönnyíti a tárolást

A Delimano Chef szilikonos edényfogót a praktikus szilikonfül segítségével felakaszthatja a tűzhely ajtajára vagy más konyhai fogantyúra.

Félelem nélkül megfoghat vele bármilyen forró konyhai eszközt

A konyhai használatra tervezett szilikoneszközök nagyon jól bírják a magas hőmérsékletet, ez az edényfogó pedig különösen biztonságos, ha forró lábost, serpenyőt vagy tepsit kell megfogni.

Technikai információ
Anyag pamut, szilikon
Méret(ek) 21 x 14,5 x 1 cm
szezonalis-gyumolcsok
szezonalis-gyumolcsok
szezonalis-gyumolcsok

Szezonális gyümölcsök

Útmutató a tökéletes nutriblastok elkészítéséhez.

Vásárlók véleményei 0 vélemény

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Értékelés