Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Átfolyós vízmelegítő csaptelep

Átfolyós vízmelegítő csaptelep
Photos
 • Videók
 • Képek
Átfolyós vízmelegítő csaptelep Átfolyós vízmelegítő csaptelep Átfolyós vízmelegítő csaptelep
-16%
Átfolyós vízmelegítő csaptelep

ID: 102367595| SKU: 1000058120

Meleg víz otthon, minden körülmények között! A Delimano vízmelegítő csaptelepe akár azonnal 60 fokos meleg vizet ad, így időt, energiát és vizet takarít meg, hiszen nincs szükség központi vízmelegítőre. Kiváló megoldás hétvégi házakhoz, garázsokhoz, nyári konyhákhoz, stb.

 • Megjelenése és működése akár a hagyományos keverő csaptelepé
 • A fűtőegység képes a vizet 60 fokra is felmelegíteni, akár 5 másodpercen belül
 • A vízhőmérséklet a langyostól a nagyon forróig egyszerűen szabályozható
 • Értékes vizet, időt és energiát takarít meg
 • Nagyon egyszerűen hordozható
 • Könnyű felszerelni és leszerelni
Rendelje meg most 3000 Ft kedvezménnyel!

Normál ár: 18 999 Ft


Akciós ár: 15 999 Ft

Szeretne kiterjesztett garanciát?
Adjon hozzá plusz garanciát
1 éves garancia (2 499 Ft) 3 éves garancia (3 499 Ft) 5 éves garancia (3 999 Ft)
Kérjük, hívjon minket: 061-505-6297
Termék részletei

Meleg folyó víz mindig, akár 5 másodpercen belül

Elromlott a vízmelegítője vagy akadozik a melegvíz-ellátás? Meleg vízre van szüksége hétvégi házában vagy garázsában, de hiányzik a szükséges infrastruktúra? A megoldás a Delimano elektromos vízmelegítő csaptelep, amely korlátlan mennyiségű vizet képes azonnal felmelegíteni!

Csak szerelje fel, csatlakoztassa az elektromos hálózathoz, és már folyik is a meleg víz!

Meleg folyóvíz akár 5 másodpercen belül

A Delimano átfolyós vízmelegítő csaptelepnek csak 5 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy meleg vizet biztosítson. Ha a víz elkezdett folyni, utána már megszakítás nélkül használhatja.

Egyszerű, de leleményes megoldás vízmelegítő rendszerek nélküli helyiségekben.

Kiapadhatatlan, akár 60 fokos hőmérsékletű melegvíz-ellátás

Csak fordítsa el a kart és a Delimano átfolyós vízmelegítő csaptelepből akár 60 fokos vizet is nyerhet. A vörös jelzőfény révén Ön mindig tudni fogja, hogy a csaptelep készen áll-e az azonnali vízmelegítésre. Ha pedig hideg vízre van szüksége, egyszerűen csak nyomja vissza a kart.

Könnyen és rendkívül kényelmesen használható.

Higiénikus meleg víz karnyújtásnyira

A bojlerek hosszabb ideig is tárolhatják a melegítendő vizet. Elektromos vízmelegítő csaptelep használata esetén a víz mindig friss és jóízű, teához, leveshez vagy kávéhoz egyaránt alkalmas lesz.

Használhatja konyhájában, fürdőszobájában, garázsában, nyári konyhájában...

Az átfolyós vízmelegítő rendszernek csak 5 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy meleg vizet biztosítson.

 • Szerelje fel konyhájában és használja az így kapott forró vizet levesekhez, teához vagy kávéhoz. Gyorsabb, praktikusabb, és alacsonyabb költséget jelent.
 • Ha pincéjében, garázsában vagy műhelyében telepíti, az elvégzett munka után meleg vízzel moshat kezet.
 • De használhatja a nyári konyhában is, így kiélvezheti a karnyújtásnyira lévő meleg víz minden kényelmét.

A Delimano vízmelegítő csaptelepe időt, energiát és vizet takarít meg, mivel használata nem igényel központi megoldást.

Mindehhez csak egy szabványos vízbekötési pontra és egy elektromos csatlakozási lehetőségre van szükség.

Modern, fiatal anyaként mindig nagy örömmel próbálok ki új dolgokat. Mivel kisgyerekeim vannak, nagyon fontos, hogy otthon legyen meleg folyó víz. Azonban nyaranta gyakran megyünk vidékre, és többször előfordult, hogy ennek hiányával szembesültünk.

Már sokat gondolkoztunk azon, hogyan küszöbölhetnénk ezt ki, és oldhatnánk meg a problémát. Ekkor a férjem megtalálta a tökéletes megoldást: rendelt egy Delimano átfolyós vízmelegítő csaptelepet. Egyszerűen fel- és leszerelhető, és még az autóban sem foglal helyet!

Végül, de nem utolsósorban: ezzel a csapteleppel a konyhája is elegánsabb lesz

Igényesen lekerekített vonalak, fémbetétekkel díszített elegáns fehér műanyag: a Delimano vízmelegítő csaptelep egyedi eleganciát kölcsönöz konyhájának. A csaptelep egyszerűen, felülről szerelhető, a szabályozókart előre, illetve hátrafelé mozgatva pedig könnyedén állítható a víz hőmérséklete.

A Delimano átfolyós vízmelegítő csaptelep működése

Átfolyós rendszerű, azonnali vízmelegítés

Az átfolyó melegítés értékes vizet, időt és energiát takarít meg, mivel a vezetékben lévő víz nem vész kárba. A Delimano átfolyós vízmelegítő csaptelep páratlan előny a konyhában és mindenütt, ahol a meleg víz elengedhetetlen fontosságú.

Teljesen automatikus fűtésszabályozás

A teljesen automatikus fűtésszabályozás egyszerű és szabványos megoldásokat kínál. Az eszközt problémamentesen szerelheti be, és gond nélkül működtetheti konyhájában.

Ötletes, praktikus megoldás, amellyel időt, energiát és értékes vizet takarít meg.

 • Víztakarékos

  A hagyományos, tárolós rendszerű melegítők (bojlerek) a hosszabb vezeték miatt nagyon sok vizet pazarolnak el. A Delimano vízmelegítő csaptelep közvetlenül a rajta átfolyó vizet melegíti fel, így nem okoz vízveszteséget.

 • Energiatakarékos

  A Delimano átfolyós vízmelegítő csaptelep előmelegítés, valamint hőmérséklet-megtartás nélkül működik, így mivel nincsenek hosszú vezetékek, hőveszteség sincs.

 • Időtakarékos

  A vizet akár 5 másodpercen belül felmelegíti, ezzel rengeteg időt takarít meg. Nem kell többé a csap előtt várni, hogy a víz végre meleg legyen.

Kiknek ajánljuk?

 • Azoknak, akik meleg víz nélküli lakásban élnek
 • Olyan esetekben, amikor a melegvíz-ellátás szünetel
 • Hétvégi házakba, nyaralókba, lakókocsikba, nyári konyhákba
 • Azoknak, akik szeretnek kint, a kertben főzni

TIPP:
Megérkezett a Delimano vízmelegítő csaptelep digitális verziója is, mely vízhőmérséklet-kijelzővel teszi még kényelmesebbé a hétköznapokat!

Nézze meg most a továbbfejlesztett verziót Tovább a részletekhez >>

Műszaki jellemzők

 • Anyag: műanyag, fém
 • Víz-kapacitás: 1,5-2 l / perc
 • Páravédelem / vízállóság-fokozat: IPX4
 • Csatlakoztatási átmérő: 24 mm
 • Menetek: bemenet G1 / 2, kimenet M20 * 1
 • Átmérők: 21,8 mm, kifelé 20 mm
 • Feszültség: 220-240 V/50 Hz
 • Teljesítmény: 3 KW
 • Üzemi víznyomás: 0.04-0.6 MPa;  működés közben: 8 kg - 0Mpa
 • Méret: 125 x 70 mm
 • Súly: 772 g
 • Elektromos csatlakozókábel: 1 m
 • A beépített automatikus kapcsoló miatt nem szükséges a készülék elektromos csatlakozóját kihúzni vagy bedugni
 • A csapfej balra és jobbra forgatható
 • Belül kerámia szigetelőréteggel
 • 1 méter hosszú vezeték az elektromos hálózathoz való csatlakoztatáshoz

Használati utasítás

Kérjük, figyelmesen tanulmányozza át a használati utasítást a termék használata előtt. A használati útmutatóban Ön megtalál minden technikai jellemzőt és információt a termék üzembe helyezéséhez és karbantartásához.

Töltse le most
Technikai információ
Anyag ABS, egyéb, PP, rozsdamentes acélt
Súly 1 kg
Teljesítmény 3kW

Vásárlók véleményei 39 vélemény

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Értékelés
Másfél éve használjuk. Mosogatáshoz tökéletes. Véletlenül sem lehet leforrázni magunkat! Véleményezte: Tibor
Elromlottak a kombi gázkészülékemben a vízmelegítésért felelős alkatrészek. Gázszerelő 10 000 ft -ért „kiszállt", és közölte, hogy 70 000 ft a javítás, és akkor sem biztos, hogy működni fog. Csere bontottra kábé 100 ezer, új készülék, aminek kötelezően kondenzációsnak kell lennie, plusz kémény csere 450 ezer. Aztán megláttam a neten a Delimano-t.
Megvettem, próba szerencse.
Így 19 ezer + flexibilis bekötő cső, és még fürödni is tudok. Igaz, kell hozzá a jó öreg akril kádam, ami a meleg vizet sokáig melegen tartja. 20 perc alatt van annyi víz, ami akár gőzölög is, ha úgy akarom. 50 ft egy fürdés. Nagyon Szépen Köszönöm Topshop + Delimano. Véleményezte: Jen
Nagyon jó és megoldottam fürdőkád fölé zuhanyozáshoz, pofon egyszerű volt. T sablon bebetonozása a falba, a T szárába, ami kiáll a falból, rá szerelni a készüléket, a tetejére csap helyett a zuhanycsövet és kész. De lehet még tovább fejleszteni.
Véleményezte: Laci
Már, rendeltem, nagyon jó!!!!!!!!!!! Az ára is jó, mivel egy csaptelep is ott van egy tízesnél!!!! Véleményezte: gizella
Egyszerre mosogatok és öblítek,még is vizet spórol,remek . Véleményezte: Csónakos
Tetszik nekem ez a termék, csak az a bajom vele, hogy a mosogató az ablak alatt van, ezert az áramhoz való csatlakozást csak hosszabbitoval tudtuk megoldani. Amikor megrendeltem azt hittem, hogy a mosogató alá lehet csatlakoztatni, ugyanis ott van egy konnektor. A másik , digitális kijelzősről olyan hozzászolást olvastam, miszerint azt a mosogato alatt levo konnektorba is lehet csatlakoztatni, csak at kell szerelni. Nos ha valakinek van otlete, szivesen vennem Véleményezte: Franciska
Több,mint 1 hete használjuk a konyhánkban.Rengeteg vizet takarítunk meg és az áramfogyasztását is jól tudjuk szabályozni. Véleményezte: Hunlovag
nagyon jó lehet, csak nekem túl drága, még akciósan is. majd ajándékba fogom kérni :) Véleményezte: Nyunyu
Nagyon bevált és jól is néz ki a csaptelep, szeretjük, nyugdíjasok vagyunk, így nem tudjuk kihasználni a mostani kedvezményes árat. Nagyon hosszú úton ér el a hideg víz a mosogatóhoz és a fürdőszobába is, ezért ez a megoldás nagyon sok vizet takarít meg. Még ezért szeretnék majd egyet venni a mosdókagylóhoz is a fürdőszobába.
Egyet értek azzal a hozzászólóval, aki azt írta, hogy kár, hogy nincsen zuhany csaptelep is, valóban jó lenne. Véleményezte: nincsen
A Delimano vízmelegítő csaptelep különösen ott hasznos ahol nem lehetett másképp megoldani a víz melegítését. PL. garázsokban, nyaralókban, nyári konyhákban. Használata egyszerű, benne fűtőcső van és árammal működik, teljesítménye 3000 watt de mivel csak rövid ideig használjuk és nem melegítjük fel mindig 60 fokosra a vizet, így fogyasztása minimális. Többet fogyasztanak a vízmelegítő kancsók is. Felszerelése egyszerű, házilag is meg lehet oldani. Tisztítása a vízkő miatt ecettel vagy vízkőoldóval egyszerű. Véleményezte: Klára
A 3kW-os fogyasztás miatt kicsit alakítani kellett a régi hálózaton, de megoldható. A vezetéke lehetne hosszabb is, egyébként korrekt készülék. Véleményezte: sthun
Nekem is nagyon bejött :) Ha lenne zuhanyos megoldása, akkor vennék a fürdőbe is. Véleményezte: Csillag71
Nagyon elégedettek vagyunk vele! Hónapok óta használjuk! Véleményezte: Rózsa
Egy hete élvezem.... nagyon jó a tetőtéri mosdóban, mert körülményes lett volna a gázt odavezetni. A legkisebb villanybojler is nagy lom..... Esztétikus.... A fiam 5 perc alatt szerelte be.... Rendelek majd még egyet, hogy legyen tartalék... Mindenkinek ajánlom.... :-) Kellemes Ünnepeket, Delimano!
Véleményezte: ÁGI
Mindenkinek ajánlani tudom. Végre egy termék, mely nem csak a reklámokban jó. Könnyen felszerelhető! Perlátor-os, így nemcsak áram, hanem víz takarékos is. Család férfi tagjai is csak dicsérni tudták a döntésemet. Véleményezte: Inci
A vártnál is szuperebb!!! Véleményezte: Pisti
Tökéletesen alkalmas arra, amire rendeltük: kézmosásra, gyors öblítésre, a mosogató tisztítására, vagy ha hirtelen akármire kell egy kis melegvíz. Nagy pozitívuma, hogy nem foglal el tárolóhelyet. Igazán meleg víz csak lassabban folyik belőle (3kW és a téli 10 fokos csapvíz pont ennyire képes) - ha jobban megnyitjuk, inkább langyos. Ez nekünk nem probléma, a mosogatás 99.99%-ban a mosogatógép feladata. Inkább jó is, hogy víztakarékos a csap. Ha zubogó forró víz kell, akkor gázbojler vagy tárolós megoldás kell (vagy 20kW-os átfolyós melegítő, ha van a szomszédban egy villamos erőmű). Véleményezte: Bálint
Mindenkinek ajánlani tudom.Végre egy termék mely nem csak a reklámokban jó.Könnyen felszerelhető! Perlátor-os így nemcsak áram, hanem víz takarékos is. Család férfi tagjai is csak dicsérni tudták a döntésemet. Véleményezte: Tünde
Nálunk bevált! Próbaképpen vettünk egyet a kamránkba, mivel ott nincs melegvíz. Télen is könnyen tudunk melegvízben kezet mosni, bármit is csinálunk kint, akár a kertből bejövet is. Nem kell azóta hideg vízben kezet mosni. Most rendeltem egyet a konyhába is, mivel ott sincs melegvíz, és ez olcsóbb megoldás, mint a bojler! Véleményezte: Andi
Nagyon meg vagyok elégedve, a szűrt víz csapját cseréltem le, így a szűrt vizemet melegíti. Azonnal ihatom a finom teát, kávét. Már fél hónapra, mióta van, kevesebb áramot fogyasztottam, mint mikor a teáskannában melegítettem a villanytűzhelyen a vizet. Csak ajánlani tudom.... Véleményezte: Babuci
Üdvözlök mindenkit, ma megérkezett a csap, mondanom sem kell azonnal felszereltük, és nagyon szuper!!!! Tökéletesen működik, gazdaságos és nagyon szép is, és még fogok belőle venni egy jó párat, mindenkinek ajánlani fogom, nagyon köszönöm. Véleményezte: Mónika
Nagyon jó, mi több, mint egy hónapja használjuk, nem tudok róla rosszat mondani. Viszonylag könnyen felszerelhető volt, kellett hozzá venni átalakítót, de ez sem volt nagy költség (tehettek volna bele szabványosat is), de használata könnyű , olcsó, költséghatékony. A Delimano feliratot az első takarítás alkalmával kissé lemostam, mert olyan festékkel festették fel, ami nem túl tartós. De összességében minden szempontból tökéletes választás volt. Véleményezte: Tünde
Szuper készülék! Imádjuk! Véleményezte: Pityu
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, mi 3 db-ot vásároltunk belőle. A nyaralóban azóta öröm a mosogatás. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ráadásul még szép és mutatós is.
Véleményezte: morgo
Nagyon jó, praktikus készülék, szereti az egész család. Kár, hogy nincs hátsó csatlakozós kivitelben. Véleményezte: Jani.
Kissé szkeptikus voltam a termék megvásárlása során, de 2 hónapnyi használat után, azt kell mondanom, hogy nagyszerű termék! Bátran ajánlom! Véleményezte: Csaba
Nagyon elégedett vagyok, tökéletesen működik, pár másodpercen belül jön a forró víz. Egy negatívumot tudok csak elmondani, ami másnak talán nem az, hogy nem folyik, hanem zuhany módon jön a víz belőle. Véleményezte: Vik
Nagyon nagyon meg vagyok elégedve, imádom, amióta megvan csak mosogatok. Ami fontos, nem sokat fogyaszt. Már három hónapja használom és ellenőriztem az áram fogyasztását, alig fogyaszt. IMÁDOM a készüléket. Véleményezte: Magdi
Nagyon jó.Örülök hogy rátaláltam..
Véleményezte: Magdi
Három hónapja, hogy használjuk ezt a készüléket. Csak a legjobbakat tudom róla leírni. Amit a reklámban mutatnak, az mind igaz. Nagyon örülök, hogy megrendeltem.
Véleményezte: Ria
Nagyon jó! Meg vagyok vele elégedve, kár hogy előbb nem tudtam róla, mert megvettem volna. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Megérdemli az öt csillagot, már a megvásárlás napján használtam, nem csalódtam benne. Véleményezte: Laci
Kb. 2 hónapja használjuk, nagyon meg vagyunk vele elégedve, csak ajánlani tudom mindenkinek. Beváltotta a hozzáfűzött reményeket. Véleményezte: Csilla
Nemrég vásároltam egy ilyen csapot. Nagyon elégedett vagyok a termékkel! Jó szívvel ajánlom mindenkinek! Pontosan teljesíti a leírt paramétereket.Gazdaságos,esztétikus, könnyen telepíthető! A forgalmazó pedig korrekt és minden szempontból megbízható a forgalmazás terén! Köszönöm, hogy használhatom a kitűnő terméküket! Véleményezte: Csaba
Mivel a fürdőszobában van a vízmelegítőnk, a konyha pedig a ház másik végében, nagyon sok vizet el pocsékoltunk, mire odaért a meleg víz. Megvettük a Delimano vízmelegítő csaptelepet, ami egyszerűen fantasztikus. Tiszta szívvel ajánlani tudom mindenkinek, aki még bizonytalan a megvásárlásában. Véleményezte: Margó
Én is megvettem a Delimano vízmelegítőt. Határozottan megvagyok vele elégedve. A kiszállítás is hamar megjött. A csomagban minden benne volt, és a használati utasítás szerint bárki össze tudja szerelni.
Véleményezte: Cukiapa
Megvettük a Delimánó csaptelepet. A beüzemelés után 10 mp alatt forró vizet produkált a kis fokozaton. A további megnyitások alkalmával ez az időtartam 5 mp. re csökkent. nekünk nagyon bevált, érdemes megvásárolni. Véleményezte: Évi
Örülök, hogy megvettük ,nagyon bevált csak ajánlani tudom ! Véleményezte: Julika
Két hete használom, konyhában, mosógatógép használata előtt öblítésre. Tökéletes, praktikus, esztétikus. Véleményezte: Zita
Mivel nálunk a vízmelegítő a fürdőszobában volt, ezért a melegvízellátása gondot okozott a konyhában. Ezzel a vízmelegítővel 1-2 másodperc alatt állandó melegvíz folyik a csapból és nem akadozik. Ami még az előnye, hogy kevesebb vízet használ, mint az általános csapok. (Katalin, Békéscsabáról) Véleményezte: Katalin