Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Üdvözöljük a világ legjobb konyhájában:

ami az Ön otthonában található

Ünnepelje az életet ínycsiklandozó, otthon készült ételekkel és a Delimano termékeivel!

Szeret fõzni? Öröm az étel illata, öröm a látványa, öröm az elkészítése? A Delimano csapata osztozik ebben az örömben. Számunkra az étel az élet ünneplése, a konyhában szabadon szárnyalhat a kreativitás és kísérletezõ kedv. Hisszük, hogy az Ön otthonának konyhájában készülnek a legjobb fogások. A nagymama receptjébõl szenvedéllyel és szeretettel fõzött ételek bármely Michelin csillagos séf kreációján túltesznek.

Tudja mi a közös bennünk? A fõzés iránti szenvedély

A Delimano tökéletesen átérzi, mit jelent a fõzés iránti szenvedély, emiatt minden erõfeszítését annak szolgálatába állítja, hogy Önnek mindene meglegyen, amire a hétköznapi fogások és az ünnepi menüsorok elkészítéséhez szüksége van.
 
Engedje meg, hogy elmeséljük történetünket.

Hogyan is kezdõdött?

2010, az indulás éve

A márka története 2010-ben indult, amikor megszületett a csúcsminõségû, egészséges ételek fõzését elõsegítõ, természetes anyagokból készülõ edény gyártásának ötlete.

Elõször kerámia edénykészletre gondoltunk, de miután nagy lelkesedéssel összegyûjtöttük fogyasztóink kívánságait, egyre több remek terméket fejlesztettünk ki a konyhába és az étkezõbe. 

Ma már több mint 100 terméket kínálunk. És hamarosan továbbiakat mutatunk be.

A Delimano ma

Ma a Delimano Önre, az Ön kívánságaira és az Ön fõzési szenvedélyére fókuszál.

Célunk, hogy Európa elsõ számú konyhafelszerelési márkájává váljunk, és olyan átgondolt tervezésû, fejlett technológián alapuló, innovatív és kreatív konyhai megoldásokat kínáljunk, amelyek egyszerre segítik az egészséges táplálkozást és az ízletes ételek elkészítését.

Röviden: Azért vagyunk itt, hogy az aktív és egészséges életmódhoz a legjobb termékeket biztosítsuk.

És ezt nagyon komolyan gondoljuk.

Delimano: Innováció és trendformálás

A fõzés életünkben betöltött szerepe drasztikusan megváltozott az elmúlt évtizedben: az emberek elfoglaltabbak, mint korábban, és a kényelem elsõdleges fontosságúvá vált számukra. Jelentõsen megnõtt a fõzni tudó házi séfek és a kulináris szakértõk száma, akik egyrészt szeretnék vacsoravendégeiket elkápráztatni, másrészt egészséges ételeket akarnak készíteni. Létezik egyetlen válasz erre a két trendre? Természetesen. A technológia.

A Delimano nem takarékoskodik erõforrásaival, ha egy élvonalbeli edényt kell kifejlesztenie.

A fõzési technológiákban jártas szakértõink komplex tervezésû, a világon egyedülálló, modern edénymegoldásokat fejlesztenek ki.

Delimano Trilogy: Egyedi fõzési megoldás

A Delimano Trilogy ételkészítési szokásainkat hivatott átformálni, és vásárlóink számára a legegészségesebb fõzést teszi lehetõvé. Az alumíniumból készült, kerámiabevonattal rendelkezõ Trilogy edényekben található 9 nyílásnak köszönhetõen a forró levegõ szabadon kering a fedõ alatt.  A forró levegõ áramlása pedig lehetõvé teszi, hogy az ételek egyenletesen és tökéletesen átsüljenek.

Így tehát az étel már egy csepp olajjal is tökéletes lesz, ráadásul sokkal hamarabb elkészül, mint a hagyományos fõzési módokkal.

Ezt a bámulatos találmányt Önnek is ki kell próbálnia.

Kattintson ide

Delimano kis háztartási készülékek – minden konyhai problémára van megoldásunk

Tudjuk, hogy a séfek szeretik az okos megoldásokat. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk a konyhai eszközök kifejlesztésére, hogy minden konyhai mûvelet végrehajtását megkönnyítsük Önnek.

Határozott célunk, hogy létre hozzuk a háztartási kisgépek teljes körû kínálatát, amelyben Ön minden hasznos eszközt megtalál – még azokat is, amelyekrõl eddig csak álmodott.

A Delimano gyönyörû színekben hozza el Önnek mindazt, ami az elõkészítéshez, fõzéshez, tároláshoz, tálaláshoz és az étel ÉLVEZETÉHEZ szükséges!

A konyhában mindig van helye egy újabb, remek eszköznek. Csodálatosan zöld bambusz vágódeszka, szemet gyönyörködtetõ teríték, vidáman piros palacsintasütõ - termékeinkkel soha nem lesz konyhája és étkezõje átlagos vagy unalmas.

Ha konyhaszekrényében színes edényeinket tartja, alig várja majd, hogy újra fõzhessen velük.

A Delimano ünneppé teszi a fõzést!

Lépjen be az örömteli fõzés világába!

A Delimano munkatársai számára a fõzés a minden. Szeretünk ötleteket, recepteket, tálalási javaslatokat megosztani (és természetesen enni)... A hangsúly azonban mindig azon lesz, hogy az ételkészítés, és annak minden folyamata öröm legyen.

A kezdeti sikerek és fejlesztések után büszkék vagyunk arra, hogy konyhai eszközök egész sorát kínáljuk Önnek:

  • az elõkészítéshez
  • a fõzéshez
  • a tálaláshoz

Böngésszen termékválasztékunkban:

Történetünk itt véget is ér.

Bármelyik üzletünkbe is látogat el, biztos lehet a szívélyes fogadtatásban, ha pedig a 061-505-6297 számon felhívja barátságos csapatunkat, mindig jó tanácsokat kap, és kitûnõ kiszolgálásban lesz része - ügyfélszolgálati munkatársaink kívül-belül ismerik a termékeket!

Õszintén reméljük, hogy örömöt okoz majd Önnek a nálunk történt vásárlás, és ugyanúgy megszereti termékeinket, mint mi.

Bízunk benne, hogy hamarosan vásárlóink között üdvözölhetjük Önt

a Delimano csapata.